Tips på boende med två småbarn Koh Chang, Mak, Kut?

Av Mbyrod
23 okt. 2013 22:17
Visningar: 711
Vi ska resa till Koh Chang 6v i jan/feb. Två barn som är 1 och 3. Tänkte oss att stanna på kanske tre ställen ett eller två på Koh Chang och sedan en eller två småöar.

Barnen somnar tidigt så det blir mycket tid där man bor och det blir alltså extra viktigt. Optimalt vore en bungalow med två rum, men det verkar svårt att hitta? Budget på ca 500-1000 kr/natt.

Någon som har tips på bra ställen?
Av Annaeva
24 okt. 2013 15:44
Vi har bott på Rocksand på White sand. White sand är turistigt men detta är en trevlig del av stranden, lugn och avslappnad med lite folk och backpacker känsla. Rum 1,2, 3 eller 22 och 23 är ok rum. pris 400-500 kr. De fixar madrass på golvet till ett av barnen. De har även större rum, kolla på http://www.rocksand-resort.com/. Gå gärna och ät på backpacker-hotellet norr om Rocksand "May-lan". God mat bra priser härliga människor

Koh kut/kood är en underbar ö. Lugn och stilla, väldigt fint vatten. Vi har bott på Peter pan och Captain Hook och rekommenderar framförallt Peter pan. Riktigt bra strand, bungalows med det lilla extra. Resorten är fin och dyr, men gå utanför den och ät så sparar man mycket pengar. Men ta gärna med en ficklampa.

Koh Mak gillade jag dessvärre inte alls.