Tips om Panama och San Blas

18 nov. 2008 10:57
Visningar: 1787
Åker till Panama i slutet av februari och vill gärna åka ut till San Blas. Är det någon som varit där och kan berätta hur man bäst tar sig dit.
Tar gärna emot alla möjliga tips om Panama, vad man inte ska missa osv :-)
Prisnivå på mat, boende mm. Någon som åkt buss från Panama City till Bocas del Toro? Hur lång tid tar det och vad kostar det?

Tack på förhand!
Linda
Av Lfz
19 nov. 2008 18:41
Ska dit i början av februari! Sök upp mig på resdagboken (LFZ) innan du åker - förhoppningsvis har jag redan varit där och kan redogöra för hur jag gjorde. Men tror att man kan göra trippen på två sätt. Jeep eller flyg från PC. Verkar bäst att boka allt i förväg, kanske kan de på hostelet hjälpa dig? Kommer inte håg hur man tog sig till Bocas, men köp en guide typ Lonley planet/Moon/Rough guide så står det där. Men du kan räkna med minst 8 h eller så till bocas, det är rätt långt

//Lina
Av Albin1
26 dec. 2008 23:12
Hej, Om du skall till San Blas så är det nog litet inrikesflyg från inrikesflygplatsen Albrook i Panama City som gäller. Det finns inga riktiga vägar till San Blas från Panama City.
Till Bocas del Toro kan man också flyga inrikes från Albrook, men det finns också en direkt buss från Panama City till Bocas del Toro, via Almirante. Det tar 8 timmar ock kostar cirka 20USD. Bussen går från Gran Terminal Nacional de Transporte nära Albrook Airport
(tel: 507-232-5803). Från Almirantetar man sen en vattentaxi för cirka 5USD till Bocas del Toro, och ön Isla Colón.
Lycka till !