Tips om Negril

Av Bally
14 jan. 2014 20:26
Visningar: 1332
Hej!
Är det någon som varit på Jamaica,nyligen? Vill gärna ha lite tips om det mesta.Att göra,restauranger,mm.
Tackar på förhand.Mvh/Bally
28 jan. 2014 11:20
Läs under rubriken Farligt

Där finns lite smått och gott
28 jan. 2014 18:32
Negril är fint
Rekommenderar att bo på the Caves
Sunt förnuft kommer man långt med om man vill slippa utsätta sig för farligheter.
Av Maddef
9 feb. 2014 01:03
Jamaica är bäst!
Var där december -13 och planerar att komma tillbaka redan.

*Du måste uppleva jamaicas natur, den är fantastisk...åk upp i Blue Mountain
*Njut på stranden i Negril...nästa gång jag kommer tillbaka ska jag hyra bil och åka runt mer på ön.
*Vi var i Kingston och det var ett "måste" för mig innan jag kom till jamaica. Var väl egentligen inget speciellt men kul att ha varit där. vi var på Bobs museéum och inspelningsstudion (och fick träffa The Family man!) och käkade på bolts restaurang så vi gjorde bara turistgrejer!
*Vi besökte också Mayfields i Negril, det var vackert och kul tyckte vi! Åk tidigt på morgonen (typ 8) (vi kom precis samtidigt som de som jobbar där) och var de första som fick gå "rutten" och vi skrattade väldigt mycket! gissar att det kan vara kö för att få gå i floden..
*gå ut på kvällarna! I Negril var det riktigt bra musik på många ställen, ett ställe hade en fantastisk dj! Dansa och tjöta barfota på stranden och höra havet är ju alldeles underbart.. (alla ställen vi var på hade plastmuggar;))
*missa inte solnedgångarna...
*hörde några som bokade en liten bungalow i djungel och vandrade där i ett par dagar och det hade varit alldeles underbart enligt dom, det vill jag göra nästa gång!
*restaurangtips har jag inte, tyckte dom var helt ok men inget mer!
*Ha inte onödiga smycken och sånt på dig. Var ett svenskt par som höll på att bli av med sin handväska men de skrek och då sprang dom iväg..någon fick också inbrott på sitt hotellrum så var noga med att lägga alla värdesaker i säkerhetsskåp..och en familj fick en översvämning i rummet också så lägg datorer och sånt om du har med dig det på högre nivå om du nu inte har det i säkerhetsskåpet ;)

Säkert missat massa saker...
En av mina bästa resor någonsin! //Madde