Tips och synpunkter på våran reseplanering KL, Langkawi, Koh Lipe, Perenthian mm

Av Jk4
10 feb. 2017 22:31
Visningar: 697
Hej!

Vi tänkte be om lite råd och synpunkter på våran reseplanering. Vi landar i Kuala Lumpor i början av mars och har sedan 19 dagar i ländet innan hemfärd från Kuala Lumpor igen.

Tanken vi har är att först åka till Langkawi för att därefter ta oss till Koh Lipe. Efter det tänkte vi en sväng till Perenthian och därefter avsluta i Singapore.

Planen är 2 nätter i KL därefter 4 nätter på Langkawi, 5 nätter på Koh Lipe och 4 nätter på Perenthian samt 3 nätter i Singapore.

Vad tror ni om detta upplägg? Blir det för mycket åkande? Är ju inga jättelånga sträckor men kanske tar längre tid än man tror? Skulle ni hoppat över något?

Tacksam för all hjälp!
Av Piam
17 aug. 2017 10:02
Hej! Jag såg att ni har varit på Koh Lipe? Vad tyckte ni om ön och vilket boende rekommenderar ni? Gärna med pool. Om ni har något tips på boende på Langkawi också, tar jag gärna emot det med. Med vänlig hälsning Pia
14 feb. 2019 20:10
Hej Jk4,

Vi är en familj som tänkte åka ungefär samma rutt som ni ... kom ni iväg och hur fungerade er plan? Tacksam för svar om ni fortfarande hänger här på reseguiden :D

Om inte så kanske någon annan har tips på detta upplägg:

KL 3 dagar
resa längs kusten upp mot Pangkor 2 dagar
Langkawi 3 dagar
Koh Lipe 6-7 dagar
flyg Langkawi - Singapore 5 dagar

VORE UNDERBART ATT FÅ TIPS!

TACK!
Av Erik777
15 feb. 2019 03:12
Tänk på att varje resa tar typ en dag. Är väl inget jättefel på upplägget. Jag hade väl valt bort endera Pangkor eller Langkawi. Att resa just mellan Pangkor och Langkawi är nämligen inte kul alls.
Av Jk4
15 feb. 2019 07:00
Hej!
Jo då vi kom iväg. Som Erik777 redan påpekat så går det nästan en dag för varje resa men har man tiden o är borta lite längre så funkar det.men för oss så kändes det som att det blev lite väl mycket resande. Vi flög mellan alla destinationer förutom Koh Lipe då.

Jag tyckte inte Langkawi var så charmigt så hade hoppat det, dock funkade det väldigt smidigt o åka mellan Langkawi o Koh Lipe. Perhentian kan jag varmt rekommendera, om man gillar att slappa o snorkla, grym snorkling mycket bättre än Koh Lipe. Finns inte jättemycket att göra men är en riktig paradisö. Hade jag varit er hade jag inte lagt 5 dagar i Singapore. Visst det är kul o ha varit där o finns en del att se o göra men ALLT är otroligt dyrt o tycker KL var mycket trevligare då. Hoppas det hjälpte er något.
Medlemmen har tagit bort svaret
15 feb. 2019 21:37
Tack SNÄLLA Jk4! Det hjälpte oss jättemycket med dina tips!