Tips inför Costa Rica

Av Linalp
1 aug. 2016 14:37
Visningar: 1208
Hej, jag och min kille planerar att åka till Costa Rica för att sola, bada, surfa och yoga!
Majoriteten av semestern tänker vi spendera i Santa Teresa för surf men även sol och bad. Har någon varit där och i så fall är vattnet lugnare på dagarna så man kan bada?

Har någon något annat tips på ort i Costa Rica som passar för sol och bad? Gärna inte för turistigt!

En sista fråga också, hur är priserna på mat i Costa Rica? Resturanger osv?

Tack på förhand! :)
11 sep. 2016 19:31
Hej! Jag var i CR två veckor i februari varav en vecka i St Teresa på surläger. Det skiljer sig ju från dag till dag när det är bra surfvågor och när det är lite lugnare men överlag går det ju att surfa där dygnet runt.

Vi hängde några dagar i Montezuma också, en hippiby typ, det var coolt men vet att det fanns nice ställen norrut från St Teresa som nog är bättre för sol och bad.

Mat är typ samma som Sverige, nästan dyrare i St Teresa än Sverige. Åt middagar ute där för typ 200kr men finns ju säkert billigare med. Costa Rica är ju det dyraste landet i Centralamerika tyvärr.

Hoppas ni får en bra resa!
Av Julia97
16 sep. 2016 19:56
Kom nyss hem från Costa Rica, ja man kan bada där. Var också i Santa Teresa. En vanlig måltid ligger väl runt 5000 colones. Vet inte exakt vad det är i svenska kronor. Klarade mig på 4500 svenska kronor för 11 dagar med aktivteter, fika och middagar. Frukost/lunch ingick där jag var. Underbart ställe. Nu är det låg/regn säsong. Costa Rica är perfekt för surf/yoga!
Av Pefra
16 sep. 2016 20:54
Hej, skall dit i Januari, växla ni till colones här hemma eller är det dollar som gäller