Tips i Vietnam

24 maj 2018 10:26
Visningar: 378
Vi har i flera år rest till Thailand i januari månad. Nu känner vi att vi vill prova något annat land, och funderar på Vietnam. Var i Vietnam "ska" man resa, vad ska man tänka på? Tips om nåt specifikt hotell, vad finns att se och uppleva? Kort sagt, vill veta allt ;-)
Av Daquiri
24 maj 2018 11:11
Både Saigon och HoiAn är värda ett besök. I Saigon handlar ju en del om kriget men man ska också besöka Central Post Office och Mekongdeltat. HoiAn är en kuststad med jättemysig stadskärna. I stadskärnan finns en jättegammal bro. När vi var det cyklade vi runt en hel del, åkte och snorklade, besökte Marmorbergen och My Son. Leta er ut till The Hidden Beach. Där är väldigt lite folk. Vi bodde på Garden Villas i HoiAn. Där trivdes vi väldigt bra.
Av Daquiri
24 maj 2018 11:12
I Saigon ska ni bo i distrikt 1. Då har ni gångavstånd till "allt".
Av Jokkke
25 maj 2018 21:43
Jag skulle rekommendera kombination Saigon och Phu Quoc. Mellan platserna går det enklast med flyg och bra biljätter hittar du på jetstar och Vietnam Airlines. Thanh Kieu är ett jättemysigt bungalow hotell på Phu Quoc och kostar typ 500 kr om natten. Sunland hotell rekommenderar jag i Saigon då du har en jätte fin utsikt över staden. Det kostar typ lika mkt. Har gjort denna resa själv och ångrar inte.
Medlemmen har tagit bort svaret