Tips i Nerja

7 okt. 2012 12:49
Visningar: 3835
Hej! Nån som har tips på vad man kan göra om man åker till Nerja i slutet på oktober? Vi är två vuxna.
Tack på förhand!
Av My53
7 okt. 2012 18:15
Vi var där för ngr år sedan i början av november.Hade jättefint väder.Gick alldeles utmärkt att bada. Vi flög till Malaga, åkte buss till Granada (för att besöka det fantastiska Al Hambra) hyrde bil o bilade över bergen via bergsbyar (jättevackert) för att sedan komma till Nerja där vi var ngr nätter. Vi var på en mysig tur norr om Nerja via byn Frigiliana och det är att rekommendera fast det kräver att ni hyr bil. Vi besökte också grottorna som låg i utkanten av Nerja. Ha en trevlig resa!
29 jan. 2013 15:55
Hej!
Man komma till den lilla byn Frigliana med lokalbuss med, så det kräver inte egen bil. Håller med om att Alhambra är värt ett besök. Även Ronda kan man åka till över dagen och det är jättefint. Nerja i sig är en väldigt trevlig by/stad. Förutom grottorna strax utanför stan finns väl inte jättemycket sevärdheter. Man kan strosa runt i stan och det finns lite butiker.
/Anna
25 mars 2013 13:54
Att hyra bil är toppen och man kan åka lite som man vill runt i bergsbyar osv. Vi hyrde bil och åkte upp så långt vi kom upp på Sierra Nevada också vilket var kul. Nerja är mysigt och likaså byn Mijas med fin utsikt.
Och som den andra skrivit Ronda med Spanien äldsta tjurfäktningsarena är väl värt ett besök. Jättekul förresten att köra bil i Ronda, man trodde inte man kunde köra på vissa vägar men folket bara vinkade oss fram. Gibraltar och Marbella med Poerto Banus är också kul att besöka. Och naturligtvis Granada med Alhamabra.
Mvh Eva