Tips i Kroatien

15 feb. 2011 12:20
Visningar: 786
Hej!
Jag ska boka en resa till Kroatien, tillsammans med min mor, far och bror.
Vart ska man åka?
Vill ha fin strand, mysig stad och inte allt för turistigt.
Av Zahide
15 feb. 2011 16:21
Vi var i Baska VodaMakarska rivieran, supermysigt ställe och jag rekommenderar det varmt. Åker ni mitt i sommaren tror jag det är mycket turister vart ni än väljer att åka.
Har foton från Baska Voda om du vill gå in och kika.
Av Desires
15 feb. 2011 17:15
Jag har skrivit så mycket om Kroatien här i detta forum så det kanske anses tjatigt.....Men jag gör det igen då. På alla öar utanför Split hittar du mysiga medeltidsstäder/byar, sköna stränder med kristallklart vatten (inte så mycket sandstränder) och inte alls särskilt turistigt. Det har inte blivit så ännu i Kroatien tycker jag.

Hvar är väl den ö med mest turister, fast det är nog ändå den vackraste av dem tycker jag, mest folk i juli o augusti tror jag. Sedan har du Korcula, Brac, Omis, Trogir, Vis, Dubrovnik m fl.

Om du vill kan du titta på mitt senaste samlade inlägg med foton på alla dessa kroatiska platser. http://www.desires.se/#post115.
Har ej själv varit på Makarska eller Istrien men hört att det är väldigt fint även där.
Av 3938
15 feb. 2011 17:24
Hej!
Du har valt helt rätt land med garanterad sol, Gå in på vår hemsida: (Logga in för att se e-postadress) och läs de möjligheter vi kan erbjuda Er. Utgår ifrån att ni själva tar Er ned med flyg. Läs och återkom gärna.
Hälsningar
Per-Erik
15 feb. 2011 19:47
Tusen tack för alla svar. Jag ska kolla runt på en gång! :)