Tips boende Brisbane

Av Mie81
19 feb. 2011 11:19
Visningar: 1290
Hej!

Jag ska åka till Australien/ Brisbane om ungefär en vecka och kommer att landa i Brisbane. Kommer inte ha bil utan ta oss runt på andra sätt.
Jag antar att man kommer vara rätt trött efter 30 timmars flyg resa och vore smidigt att ha i allafall en el några nätter redan bokade där.

Jag har kikat lite på hostels men så svårt att veta vad man ska välja.
Jag kan även tänka mig motel el bed and breakfast. Är egentligen inte ute efter stora sov salar utan mer kanske ett dubbelrum (behöver ej finnas toa och dusch på rummet).

Är det bättre och billigare att boka via en svensk sajt som australienguiden el ska man ta kontakt direkt med stället?

Jag har heller ingen aning vart i Brisbane det är bra och bo och det finns områden man ska undvika. Vore jätte Tacksam för svar =)

/Marie
19 mars 2011 11:07
Hej!

Det kryllar av hostels i Brisbane, dessa är billigare och enklare än hotell. Många av hostelen har dubbelrum som du är ute efter. Jag skulle rekommendera dig att bo så centralt som möjligt. Jag bodde på Tinbilly i Brisbane, det ligger bra till men jag är osäker på om dom har dubbelrum. Annars bodde jag ofta på YHA, de är lite lugnare och inte direkt några partyhostel. Beror ju helt på vad du är ute efter :-)

Lycka till i Bris!
Av Mie81
21 mars 2011 03:32
Tack for ditt svar =)

Jag var lite sen med att lagga in om det att jag behovde tips for nu har jag rest klart i Australien.
Sitter pa flygplatsen i Brisbane och vantar pa att flyga hem.
Det blev Oaks river city hotell tva natter till att borja med sen avslutade vi var resa i Brisbane med och da blev det Chill Hostel vilket jag gillade. Du skrev om Tilly billy de har dubbelrum men nagot dyra sedan tyckte vi det var lite for mycket hall i gang dar. Men sant i detta land kryllar det av hostel och vi har testat pa en del.. en mycket upplevelserik resa som jag gjort de knappt senaste tre veckorna =)