Tips

Av Toande
23 maj 2015 08:47
Visningar: 82
funderar på resa till koh Samui el koh chang , vilket är bäst , vill ha fina stränder , lite att göra på kvällarna typ biljard mm, hoppas på svar o lite exempel på dom olika ställen att göra
Av Hille2
23 maj 2015 08:58
Vilken tid på året ska du åka?
Av Link93
24 maj 2015 19:26
Tja!

Det hänger mycket på vilken tid du åker. Koh Chang kallas ibland "Lonely Island" medan Koh Samui är en Ö som enligt mig har det mesta. Det finns fina stränder men också saker att göra. Ön är tillräckligt stor för att det ska kännas stadsaktig men samtidigt mysig. jag spenderade 2-3 veckor där och jag älskade ön.

Något som är viktigt att tänka på är att alla svar du kommer få här kommer vara extremt olika. Någon kanske kommer skriva att de hatar Samui. Om man råkar ha en vecka med bara regn och dåligt umgänge så skyller många gärna på omgivningen istället för på omständigheterna. Jag tycker garanterat att det är en bra ö men jag hade också väldigt bra umgänge.

Mitt bästa tips är raeggebaren Lipsmackers som ligger på Chaweng beach. Den ligger bredvid hotellet Al's Resort på strandsidan. Inte heller så långt ifrån Arkbar som är en av Samui's mest populära ställen. Det är en skön liten bar med grymt sköna snubbar som arbetar där.