Tipps på bra ställen att bo med två barn.

Av Enomis
7 dec. 2011 20:03
Visningar: 551
Vi åker till cebu i början på januari och tänker stanna till början av mars. Vill gärna ha lite tipps på boende och bra ställen att tillbringa med två 8 åringar. Vi har tidigare rest i thailand och vi gillar snorkling. Barnen vill gärna bo på ställen där det finns pool. Det får inte bli för dyrt och helst inte för långa resor. Tar tacksamt emot alla tipps och annat nyttigt inför resan med barnen.
8 dec. 2011 20:24
hej
Vi gillar Alona beach, Alona studios hos Micke. Mycket bra snorkling ca 200 meter ut från stranden. Alona studios är ett familje hotell, perfekt för barnfamilj. Billigt, Ca 10 min promenad till stranden men det är bara en skön promenad. Ca 2 tim båtresa från Cebu.
Lycka till.
Sebastian
Av Bj
9 dec. 2011 09:32
Hej,

Vi var på Alona Beach för två år sedan och har två barn som nu är 6 och 8 år. Vi bodde på Lost Horizon som har pool och ligger precis vid stranden. De har stora rum med dubbelsäng och så lägger de in två extra madrasser till barnen som är gratis.
Till den 25 dec åker vi tillbaka till Filippinerna denna gång blir det Siquijor och där skall vi bo på Coco Grove och Dumaguete där vi skall bo på Thalatta resort vid stranden med pool, sedan bär det av till Puerto Galera och till sist Sobic för att simma med delfiner.
Av Enomis
9 dec. 2011 11:12
Tackar för era svar. Det låter underbart! Hur länge stannar ni som har barn? Har ni tagit något i medicin eller vaccin inför resan? Hur mycket ska man budgetara i kostnader per dag med mat resor och om man ska bo mellanklass med pool ac frukost? Vad ska man tänka på med taxi resor eller annat ska man pruta på allt och hur vet man att det är rätt pris?..Oj Oj mycket frågor blev det.