Tid för att förflytta sig när man landat i Bangkok till Domestic

Av Lguldis
19 jan. 2015 17:20
Visningar: 447
Hejsan! Hoppas på att nån kan hjälpa mig. Jag kommer att landa på Bangkok kl 5:45 och kommer att åka vidare till Koh Samui. Det planet går 7:30. Känner att det kan bli tajt, men kommer att checka in väskorna så dom går direkt till Koh Samui redan på Arlanda. Hur går/springer man för att fortast ta sig till Domestic? Hoppas nån kan hjälpa mig med detta så jag hinner.
Av Sierra
19 jan. 2015 17:33
Det skall inte vara några problem om ditt inkommande flyg är skapligt i tid. Följ skyltarna till Domestic Departures och checka in (om du behöver det) eller gå direkt till din gate.
Av Sierra
19 jan. 2015 23:58
Jag fick uppfattningen att du flyger med Thai hela vägen därför mitt svar att du får boarding card även mellan Bangkok - Samui på Arlanda. Eftersom du inte flyger med Thai hela vägen får du boarding card till Samui när du checkar in vid Bangkok Airways desk.

Det är lätt att hitta och när du kliver av Thai´s flygplan på flygplatsen så står personal (tjejer) från Thai och kan visa dig vart du skall ta vägen. Följ skyltarna sedan.

När du checkar in på Arlanda skall du även visa din bokning med Bangkok Airways och begära att bagaget skall gå till Samui. Det skall fungera då dessa bolag har ett samarbete om detta. Om det fungerar skall du inte passera immigration på Suvarnabhumi utan följa skyltarna till Domestic Departures. Immigration proceduren sker i detta fall på Samui Airport.

Om det inte fungerar måste du passera Immigration, hämta ut bagaget och därefter gå till Domestic Departures för att checka in vid Bangkok Airways desk. Tänk i så fall på att Bangkok Airways incheckning stänger 06:50 (40 min före avgång).
Av Lguldis
20 jan. 2015 10:16
Då hoppas jag att det funkar med bagaget. Måste ju hinna om jag slipper bagage och passkontroll. Har även kontaktat Thai air på Arlanda för att försäkra mig om att detta funkar med bagaget. Tack för all hjälp, nu känner jag mig lite lugnare.
Av Marilcj
20 jan. 2015 11:28
Bekanta är just nu på Samui, flög m Austrian till Bangkok och sedan vidare med samma flyg som dig och de kunde checka in hela vägen fr Kastrup till Samui, så de slapp att ta bagage i Bangkok, samma sak med min syster m familj när de flög Thai fr Landvetter.
Men som nämnts visa upp samtliga flygbiljetter när du checkar in på Arlanda.