Thailand, Vietnam eller Borneo?

28 maj 2010 11:59
Visningar: 1673
Jag och min väninna har nu bokat en sju veckors lång resa ner till Asien, där vi börjar med en vecka på Bali och avslutar med fyra dagar i Malaysia/Kuala Lumpur. Allt där emellan är för tillfället öppet. Vår tanke är att vi ska ta oss upp till Singapore, för att sedan resa längs med Malaysias östkust, vidare till Perhentian Islands. Där efter tar det stopp, och vi vill gärna besöka ett land till därför undrar jag om ni har några tips:

Thailand, Vietnam eller Borneo?

Jag förstår att det är beroende på vad det är för resa man är ute efter, men eftersom vi för tillfället inte har någon aning är jag väldigt tacksam för tips!
Av Ukunda
28 maj 2010 13:37
Borneo Borneo Borneo!! har allt man kan önska sig av vacker natur,spännande äventyr,djurliv etc
Av Trea
29 maj 2010 14:12
Jag har inte varit i Borneo, så jag säger ingenting om det. Men om ni väljer mellan Thailand och Vietnam, välj Vietnam! Fina stränder, vänliga människor, god mat, enkelt att resa runt... och inte lika turistspäckat som Thailand.
22 juli 2010 11:34
Oj! Tack så mycket för tipsen, det ska vi absolut ha i åtanke! =)
26 juli 2010 16:46
Om ni väljer Vietnam, åk till Phu Quoc! Lite turister och fina stränder :)
Borneo är riktigt vackert ochså!
Av Rolf_52
27 juli 2010 10:14
Hej har inte varit i Borneo men det låter onekligen som ett spännande resmål. Men om ni har sju veckor så skulle ni ju kunna hinna med alla resmålen. Och varför inte lägga till Kambodja med Siem Reap och Angkor Wat när ni ändå är i sydostasien? Det är billigt och smidigt att flyga med Air Asia. Ungefär som Ryan Air men bara mycket trevligare bemötande och service.
Av Msdr
2 aug. 2010 20:30
Håller med många av ovanstående, jag tyckte Borneo var jätteläckert, massa spännande natur att se och för all del också fina stränder!

Gillade iofs Thailand jättemycket, speciellt maten, helt fantastiskt!

Vietnam har jag tyvärr ännu inte varit i, men hoppas verkligen kunna åka dit närmsta åren!

Jag tror som Bengt här ovan, du lär hinna med alla tre länderna på den tiden om du vill, och jag tycker också att Siem Reap och Angkor Wat är att varmt rekommendera!!

Billigt flyg med t.ex. Air Asia, men finns ju många fler lågprisbolag som flyger i den här regionen!

Trevlig resa!