Thailand/Kambodja/Vietnam 3½vecka

Av Mattiy
25 aug. 2016 09:59
Visningar: 431
Hej!

Jag har 3½ veckas semester kvar som jag tänkt utnyttja nu till vintern och det ser ut att blir Bangkok-Koh Chang-Siem reap-Phnom Phen-Shankouville-Phu Qouc-Ho Shi Min City-Bangkok.

Hinner man denna rutten på 3½ vecka om man flyger mellan länderna.
Av Pelle77
25 aug. 2016 17:16
Du kommer ju att hinna transportera dig men jag tycker att det ser ut att vara ett lite väl mastigt program. Jag brukar tänka att varje byte av destination blir en förlorad dag och i din rutt blir det ju en vecka. Alla är vi olika men att försöka få in så många platser som möjligt under en resa brukar innebära att man inte hinner se sig omkring ordentligt på resmålet eller slappna av och känna att man har semester.
15 nov. 2016 23:09
Hej! Jag och en kompis kommer åka Vietnam-Kambodja-Thailand på 19 dagar. Vi tänker fokusera mest på Kambodja och vår enda tid i Thailand blir ett par nätter i Bangkok dit vi flyger från Siem Reap.

Jag hade gärna varit borta längre men min vän kunde inte få ledigt längre från jobbet. Så vi har fått skala av lite. Man vill se så mycket som möjligt men missar nog mycket om man stressar sig igenom... Vår tanke är även att ta nattbuss vissa sträckor för att "spara" tid. Bara hoppas att man kan sova ;)