Thailand, Kambodja och Laos. 18/11-16 Backpacking i några månader.

Av Lucifus
9 nov. 2016 15:28
Visningar: 92
Hejsan!

Nu är resan beställd till Bangkok och jag lämnar kyliga Sverige den 17:de för att landa den 18 november.

Plan just nu
Besöka: Bangkok -> Koh Chang ->Koh Samet(?) ->Koh Phangan -> Oklart ->Anlända till Laos med slowboat den mellan 13-15 december och vara där i 2 veckor (möta upp en Holländare) -> Kambodja (2 veckor) -> Tillbaka till Thailand och vara där i max 15 dagar.

Klartext: Reser till och stanner i Thailand i 1 månad ->Laos 2 veckor->Kambodja i 2 veckor->Thailand 2 veckor. (Preliminärt)

Jag är 19 år och tog studenten i våras. Vill komma bort från min comfort-zone och lära mig mer om världen och mig själv.

Skulle vilja leva på en relativt liten budget. Planerar på att spendera ungefär 9-10 tusen per månad och vara där i ungefär 2,5 månader.

Är väldigt flexibel och inget är satt i sten så jag är öppen för alla förslag.
Om du bara kan/vill mötas upp i några dagar så går det att fixa, om du vill till andra närliggande ställen så går det nog också att fixa.

Har förresten redan varit i Thailand 3 gånger hittils (1 månad varje gång).

Jonatan
11 nov. 2016 15:23
Hej! Landar i Bangkok 28/11 och har ingen aning om vad jag ska göra de två första veckorna innan jag möter upp en kompis! Har du någon koll vart du kommer att befinna dig vid den tiden?
Av Lucifus
11 nov. 2016 16:51
Kommer förmodligen försöka ta mig till Koh Phanganområdet runt den tiden. Kan anpassa mig dock. Skulle kunna tänka mig att besöka Koh Tao, Koh Samui och Kanchanaburi utöver Koh Phangan., som kan vara vid den tiden. Kan nog spendera någon dag i Bangkok också eftersom att det är skönt att vila upp sig efter 5-6 timmars resa från Koh Chang-området innan jag åker vidare mot Koh Phangan.området

Om du har tips om öar som jag inte vet om/som jag har förutfattade meningar om är väldigt välkomna
Vilka ställen skulle du vilja besöka i Thailand?
12 nov. 2016 16:15
Kan tänka mig att hänga med till phanganområdet om du har lust att mötas upp i Bangkok! Har som sagt ca två veckor innan jag ska möta upp en kompis och då tänkte vi dra ner mot phiphi öarna!
Jag var på bland annat koh Tao och koh samui förra året men hade kunnat hänga på ändå då jag inte har något annat planerat! Är egentligen inte två jättespännande öar men koh Tao är ändå värt att besöka! man kan ta en dagstur (typ paddla kajak) till en/tre öar bara en bit bort. Du har säkert läst om den men det är i alla fall ända stället i världen där en sandstrand "håller ihop" tre olika öar!
Medlemmen har tagit bort svaret