Thailand 2 veckor 2023

30 okt. 2022 13:01
Visningar: 89
Hej!
Vi är två tjejkompisar som åker två veckor till Thailand i slutet av februari 2023.
Vi har båda varit i Thailand förut och söker nu lite nya tips på ställen att besöka. Vi flyger till Krabi och har 14 nätter att ta oss runt på.
Vi vill ha sol och bad, god mat och fin snorkling.
Släng tips på oss!
Vi har varit på Koh Lanta och gillar inte riktigt stränderna vi besökt där...grumligt vatten tyckte vi och var inte så imponerade. Har ni några härliga förslag? Vi har kollat på Koh Yao yai bland annat. Någon som besökt och har åsikter?

Tacksam för alla svar och åsikter!
30 okt. 2022 17:26
Hej!

Jag ska själv till Thailand i två veckor i början av 2023 och flyger till Krabi. Vårt upplägg är att vi börjar och slutar med en natt nära flygplatsen och sedan spenderar vi tiden på Koh Tao, Koh Phangan och Koh Samui. Har dock inte varit på de olika öarna ännu men vet att de jag känner som besökt Koh Tao varit väldigt nöjda och där ska snorklingen/dykningen vara väldigt bra :)

Koh Yao Yai och Koh Yao Noi har jag inte heller besökt men några ur min familj var på en av öarna (minns dock inte vilken) för ca 10 år sedan och tyckte om det! Jämfört med Koh Lanta är där mycket mindre turister och därmed mindre att göra (förutom sol och bad). Där ska vara väldigt fint i övrigt - osäker dock på hur bra snorklingen är.

Sedan är ju Koh Phi Phi och Koh Lipe väldigt fina öar med klart vatten och fin snorkling. Koh Kradan är även en riktig pärla om man vill ha lite mindre turistet - dock är det enbart sol och bad som gäller där då ön inte är så stor.

Lycka till med planerandet!