Taxi från flygplatsen i Dubai

Av Hogca3
3 nov. 2013 13:10
Visningar: 7074
Hej

Jag undrar om någon nyligen har åkt taxi från Dubai flygplats till Palmen. Är det billigare och ffa smidigt att ta en taxi när vi landar utan att ha förbokat (landar på natten) eller ska man förboka en taxi?

Undrar oxå om man kan få tag på frukostattiraljer när man landar på natten? nattöppna mataffärer? vi har ingen frukost på hotellet och vill inte vakna på morgonen och börja leta efter en affär..

Tack på förhand
3 nov. 2013 14:16
Det jag vet är att det är väldigt billigt(!) med taxi i Dubai, jag var där för 4-5år sedan. Det som också är bra att veta är att taxibolagen ägs av staten, så du behöver inte oroa dig för att bli lurad av taxi-skummisar. Du kan kolla på kartor på internet o räkna ut avståndet mellan flygplatsen o dit du skall, men det är ingen jättestrecka så du borde komma undan till mkt vettigt pris på taxi. Jag åkte ca 15minuter med taxi på motorvägar mellan mitt boende och Dubai Mall, och det gick på typ 15-25kr. Minns inte exakt men det var löjligt billigt.
Medlemmen har tagit bort svaret
Av Hogca3
28 nov. 2013 13:55
Hej Thai 2013 och Arash 10

Tack för era svar! jag är oxå nu hemkommen och hade en härlig tid i Dubai. Som vanligt ordnade sig allt. Att man aldrig lär sig att allt ordnar sig ALLTID det spelar ingen roll hur många resor man gör så finns det ett tvivel och undran.

Carina