Tanzania, här finns tips på Safariarrangör

3 mars 2019 09:30
Visningar: 92
Hej!

Vi reste till Tanzania och Zanzibar september 2018. Vi bokade safari med en lokal resebyrå från Arusha som jag verkligen kan rekommendera. Han ordnade de bästa 7 dagarna i mitt och min mans liv som vi någonsin har upplevt.

Han är relativ nyöppnad och har jobbat som guide i 7 år men två år tillbaka har han startat eget. I och med att han är relativ ny egen företagare så har han mycket rimliga priser. Han är själv en Massai och besitter all information som man behöver i en guide.

Företaget heter Brown Parrot Safaris och ni hittat honom på Facebook men han är enklast att komma i kontakt med via whatsapp. Hans nummer är +255755652097.

Jag som alla andra innan vi reste till Tanzania hade det super svårt med att hitta någon prisvärd med bra omdömen och det tog sin tid innan vi hittade Amani på Brown Parrot Safaris.

Han finns även på Tripadvisor.

Tveka inte att höra av er vid eventuella frågor och funderingar. Jag vill verkligen hjälpa Amani att expandera sitt företag för det förtjänar han verkligen efter fantastiska och oförglömliga resan han ordnade för mig och min man för vår bröllopsresa.

Vi kom även i kontakt med en byrå i Zanzibar som ordnade alla utflykter och transfer till och från flygplatsen. Han heter Asaed och ni når även honom på whats app på nummer 00255655846082.

Hoppas informationen kommer till nytta vid planeringen av resan.