Tågluff/ båtluff sommar 2015!

Av Ebbali
11 maj 2015 16:56
Visningar: 273
Hej där!

Jag tänkte dra ut på en resa nu i sommar, juni/juli någon gång och har ingen hemifrån jag kan åka med.

Söker någon som vill tågluffa i Europa en månad eller båtluffa i Grekland i två veckor kanske. Jag är 21 år gammal och älskar att festa/äventyra/uppleva stöder och naturen. Vill helst åka med någon i samma ålder och med samma intressen :D

Har ingen resa spikad så jag är väldigt öppen för förslag och hoppas kunna hitta någon att dela äventyret med!
Medlemmen har tagit bort svaret
Av Basein
12 maj 2015 02:40
Hej hej!

Abbas här här på 22 vintrar! Vill gärna hitta på något tillsammans!
Jag är i samma sits som du, de jag vill åka med kan inte eller studerar... Jag hänger gärna på vart som helst faktiskt. Så länge jag tar mig utanför Sveriges gränser är jag nöjd! Gillar pittoreska städer lika mycket som naturen utanför den.
Tågluff, båtluff, lifta genom ett land; you name it! Har tidigare liftat genom halva Australiens västkust.

Gillar 5-stjärnigt hotell som vem som helst, men att campa mitt ute i ingenstans nära en sjö man kan bada i föredrar jag alla dagar i veckan!
Tänkt mig packa en väska och sätta mig i ett tåg med ett global pass-kort och ta dagen som den kommer - ingen större planering. Är dock ledig v. 29, 20, 31 och 32 (13 juli - 9 augusti).

Hör av dig här eller lägg till mig på Facebook, "Abbas Hussein", om det (jag) låter intressant! :))
13 maj 2015 20:24
Jag är sugen på att resa sista två veckorna i juli jag gillar massa olika saker framförallt att testa nya.

25 år driver eget företag och jobbar som säljare. Gillar spontanitet. Finns på kik: weaderr
Av Erikaal
15 maj 2015 16:58
Hej!

Du är inte sugen på att följa med mig till Kos den 7-28 juli? Har en biljett över då min vän fått förhinder. Kostar 6200:- inkl frukost och transfer. Men 1200:- är redan betalt så skulle bara kosta 5000:- vet inte hur bestämd du är på att just båtluffa eller så, men vet att man kan ta båt till olika öar från Kos vilket jag jättegärna skulle vilja! Älskar att festa, sola, bada och se på historiska platser och dra på äventyr! Kontakta mig på facebook om du känner att detta skulle vara något du är intresserad utav! :) Heter Erika Alsterberg.
Av Mawer
5 juli 2015 22:49
Hej! Om du valde Grekland och fortfarande söker resesällskap, se mitt inlägg här :)
6 juli 2015 19:32
Hej!

Jag är jätte sugen på att båtluffa i Grekland. Kom precis hem från min studentresa som var i Ios, hade så sjukt kul och vill verkligen se mer utav det grekiska öarna. Är ute efter precis samma saker som du så om du inte har hittat någon och är intresserad kan du kontakta mig på fb: Wilma Reichel eller på min mail: (Logga in för att se e-postadress) :)