Tågluff Augusti 2015

Av Claris
14 maj 2015 11:05
Visningar: 211
Jag vill (och tänker) tågluffa en månad nu i augusti. Typ vecka 31-34. (Villig att flytta någon vecka hit eller dit beroende på om jag kan få ledigt)
Har sällskap halva tiden men söker någon, eller några, som vill åka med mig resten av tiden.

En rutt kan vi komma överens om men jag vill till tyskland, frankrike, norra italien. Kanske mot östländerna eller varför inte Polen och Auswitch?

Jag vill ha äventyr, se coola saker och bara festa, sola och riktigt leva! Göra vad vi känner för just för dagen.
Jag är tjej, 21 år gammal och jobbar som säljare.
Tjejer, killar, ålder osv spelar mig ingen roll. Så länge du/ni är härliga människor.

Öppen för alla förslag! :)
Av Carrow
14 maj 2015 16:37
Jag vill också tågluffa då :) Men kan bara de 3 första veckorna 31-33 :) jag vill med de så mycket som möjligt flexibel med vart men gillar sol, bad, fest och andra äventyr med :)
Av Claris
14 maj 2015 17:47
Vad roligt! Skriv gärna till mig på fb, clara svärd. :)
23 maj 2015 21:56
Hejsan!

Jag är en social, glad tjej som är tjugo år och vill också tågluffa i Europa i augusti. Jag är öppen för förslag, men jag är extra sugen på att se Amsterdam, Rom & Barcelona. Jag vill se mycket saker, men samtidigt ha kul på vägen med nya människor & fest. För tillfället jobbar jag i ett stor varuhus i hemstaden Falkenberg, men ska jobba som säljare i Grebbestad i sommar och har vintersäsongat i svenska fjällen.

Hör av dig/er om ni är intresserade :)
Av Claris
28 maj 2015 11:55
Absolut! Lägg till på fb så kan vi prata där :)
5 juni 2015 19:00
Hej, sitter lite i samma tankar. Har sagt upp mig på mitt jobb i Ume och kommer jobba hemma i Sundvall en kort sväng och efter det, ungefär första eller andra veckan i augusti är jag enormt sugen på att tågluffa med ett gäng sköna människor.

Letar även jag efter äventyr av olika slag, gillar att upptäcka och se nya saker, gillar att festa en del, vandra, kan även tänka mig sol och bad en sväng.

Har ni någon chatgrupp på Facebook?
Av Claris
5 juni 2015 19:08
Det har vi! :) lägg på fb så lägger jag till dig.
17 juni 2015 16:18
Hej hej! Jag är inne på samma spår och vill ut och tågluffa, har jobb fram till 9e augusti och tänkte dra direkt efter. Om du fortfarande söker resesällskap får du jätte gärna höra av dig! Vill du adda mig på fb går det bra heter Lisette Enander där :)
Av Rimborg
18 juni 2015 16:35
Hej!!

Vi är två killar, 22år gamla från Göteborg som har tankar på att tågluffa i Europa. Vi är främst sugna på Norra Italien och efter de är vi öppna för allt. Vi är sugna på sol & bad, spontana äventyr, käka gott, festa och se häftiga platser men framför allt träffa nya och goa människor. Vi vill gärna åka med ett härligt gäng med samma intressen. Ju fler desto roligare ;)

Hälsningar

Andreas och Felix :)
Av Claris
18 juni 2015 16:54
Låter grymt! :) Vi kommer flyga till Amsterdam den 26/7 och påbörja vår luff där. Planerat hittills är amsterdam-berlin-polen. Sen vidare genom östländerna innan vi kör milano, venedig och nice :) så flyger vi hem därifrån.
Vi kommer vara ute 3 veckor minst, jag stannar förmodligen 1 vecka till.

Lägg till på fb om de låter intressant :D så snackar vi mer där!