Tåg runt Polen

18 jan. 2019 17:34
Visningar: 376
Hej,

Jag var till Krakow 2017 och älskade verkligen det så jag skulle vilja se vad mer Polen har att erbjuda. Tanken var att åka tåg i 10-14 dagar, inte bestämt mig vart jag vill åka men Warszawa, Wroclaw, Poznan och Gdansk finns med på listan iaf. Har semester från midsommarhelgen och 4 veckor framåt så det är inom den tidsplanen som resan måste bli av. Skulle kunna åka själv men det är ju alltid trevligt med sällskap, det blir ju dessutom billigare om man kan dela rum. Är inte sugen på att sova i sovsal på vandrarhem.

Är väldigt självgående så du behöver inte känna att vi ska umgås hela tiden. Vill vi göra olika saker så har jag inga problem med att dela upp oss.

Hör av dig om detta låter intressant eller om du ha en liknande resa planerad och vill ha sällskap!
2 juni 2019 18:36
Hej! Hur går det med resplanerna? Jag har tänkt åka tåg i Östeuropa från början av juli och utöver Polen även besöka Östtyskland och ev Tjeckien. /Tomas
3 juni 2019 06:59
låter intressant är i planerna själv med att förska snickra i hopp någon form av tågresa i östblocket. typ syd-polen slavakien ,tjeckien syd tyskland mm .
5 juni 2019 18:50
När har du tänkt åka? Min plan är att vara borta ca tre veckor och komma hem sista helgen i juli.
12 juni 2019 00:26
Hej ja såg att du ville tågluffa i Polen. Jag tänker själv tågluffa från den 16 Juli ungefär och planerar att börja i Polen. Gdansk, Warszawa Krakow och sedan vidare mot Österike eller Tjeckien. Vilka datum och städer planerar du? Inte säkert jag kan hänga med hela vägen fast vi hade kunnat umgås och ses i Polen när du är där. Jag behöver lite tips på saker att se och göra där då jag inte varit i polen förut. Jag gillar både kultur, konserter, klubbar, vandringar eller naturen. Vad för sorts upplevelser gillar du? Jag är inte här på reseguiden alltid men du kan nå mig på fb eller instagram: Michael Jiglund. Bara adda. Vad heter du? Ha det bra!