Ta sig från Asien till Nya Zeeland

7 juli 2014 17:32
Visningar: 477
Hej!

Jag och min pojkvän ska åka till Asien i oktober och vara borta i tre månader. Vi har tänkt att vi ska åka över till Nya Zeeland och vara där några veckor. Problemet är bara att vi inte vet hur vi bäst ska ta oss över. Jag har sökt efter flygresor från Bali till Christchurch men inte funnit något. Vi måste inte flyga från bali utan kan tänka oss att flyga från något annat ställe i Asien.

Är det någon som varit i asien och flugit över till Nya Zeeland som kan ge oss lite bra tips? Vilka flög ni med osv.

Jättetacksam för svar!

MVH
Beatrice
Av Hawaii
7 juli 2014 18:31
Eftersom du verkar vara flexibel med avgångsort så sök från en större "hub", typ Singapore, Kuala Lumpur, Bangkok eller Jakarta - vilket som passar er bäst. Och kolla även till Auckland, som är den stora internationella flygplatsen i NZ. Du kan alltid ta dig inrikes frän Auckland till Christchurch. Och även OM du hittar priser till Christchurch bör du kolla Auckland i alla fall. Man vet aldrig - kan vara billigare med en separat inrikesbiljett.
8 juli 2014 09:52
Jetstar och Virgin Australia är två exempel på lågprisbolag som flyger mellan Denpasar/Bali och Christchurch. Om det är stopp i Australien kommer de att fråga efter visum till Australien vid check in även om du ska vara i transit. Det har i alla fall hänt mig samtliga gånger. Visum ordnas gratis på internet för Australien.
22 aug. 2014 13:38
Tack snälla för era svar, det har varit till stor hjälp!