Synpunkter på resrutt/utflykter i Florida

Av Johsto
28 juli 2017 01:28
Visningar: 767
Tar med min familj, sambo och två barn, 8 och 5 år, samt min mor till Florida i mars/april -18.

Flyg FLL t&r redan bokat, vi är borta 20/3-14/4. Huvudsyftet med resan är sol och bad blandat med några utflykter samt parkerna i Orlando. EN del shopping kommer såklart också hinnas med. Intresserad av lite synpunkter/åsikter om vår tänka rutt:

20-24/3 Miami (South Beach), sol och bad samt Saw Grass Mill en dag. Hyr lägenhet av svensk kille på Blocket. Goda recensioner.

24/3-31/3 Kryssning i Karibien (redan bokad).

31/3-7/4 Fort Myers Beach (kommer använda Homeaway.se, bra recensioner och bra läge på tilltänkta condo. På vägen dit efter kryssningen betar vi av Everglades i FMB så är utflykt till Sanibel och Captiva Island givna. Ev även dagstur till Key West men mer osäkert. Finns katamarantur över dagen.

7/4-12/4 Orlando. Blir antingen boende via Hotels.com eller Homeaway.se. Som vanligt bra priser i Orlando och det finns en uppsjö att välja bland. På väg dit från FMB tar vi Busch Garden i Tampa. Sedan är tanken Island of Adventure, Legoland, Volcano Bay och Sea World.

De sista två dagarna är fortfarande öppet, ev ner mot Clearwater (trots att det är "fel" håll mtp hemresa från FLL) för att uppleva de fina stränderna.

Hyrbil lutar åt Suburban som vi tar via Holidayautos. Vet att det finns billigare alternativ men vill ha en "rolig" bil.

Några frågor utefter rutt/idéer kring utflykter och parker:

* Parkerna: Några andra förslag på parker? Barnen gillar berg och dalbanor etc, inte så inne på Harry Potter ännu. Var köper man biljetterna billigast? "VIP"-pass i kön är önskvärt. Någon park som jag missat som kan passa?

* Rutten, något givet som vi inte får missa, någon utflykt som vi borde ta?

* FMB en vecka, för långt uppehåll kanske? Alternativ i sådana fall.

* Var i Orlando bor man mest fördelaktigt om man vill ha närhet till restauranger på kvällen efter parkbesöken? Några guldkorn bland condo/hotell?

*Tips på restauranger tas såklart tacksamt emot.

Gälland boende räcker medelklass alternativt snäppet över medelklass.

Så, ni Floridaexperter: shoot!

Tacksam för alla tips och idéer.
2 aug. 2017 11:03 (redigerad)
Kanske inte hinner svara på allt men några personliga synpunkter och svar iallafall....

För kort tid i South Beach, vårt favoritställe i världen har mer att erbjuda än för ett par dagar, en dag till Sawgrass Mils (heter det ;-) så har ni två kvar, nej passa på att njut lite här i början av resan och se lite av Miami också, så ta lite tid här efter kryssningen också.

Ft. Myers Beach är fint men inte så fint att det är värt en vecka jämfört med 3 dagar i Miami Beach, risk för rastlöshet...

Orlandodelen, inga synpunkte, tid efter vad man ska göra....

Clearwater är fint men att åka dit för en dag hade jag aldrig gjort, så fin är inte stranden, vi tycker faktiskt att Ft. Myers Beach står sig väl i jämförelse. Jag hade helt klart kört mot Ft. Lauderdale, ta den sista dagen i Lauderdale By The Sea, en stressfri och mysig plats att spendera ett par dagar på innan hemresan, där har ni dessutom alla förutsättningar att ta ett sista shoppingryck för att fylla resväskorna innan hemfärd om ni vill.

Varför Holiday Autos? Det är ingen fördel att hyra genom agenter, oftast tvärtom, kolla priserna hos uthyrarna, boka om ni hittar ett skapligt pris och boka sen om efterhand som ni hittar bättre (om ni gör det).

Parkerna som låter mes intressanta är ju Busch Gardens och Islands of Adventure men alla parker är otroliga.
Billigast? Det får man kolla hela tiden viktigast för priset är vilken kombo av parker man väljer.

Restauranger finns miljoner men inte alltid med gångavstånd från hotellen, så det är nog det jag skulle prioritera minst vid val av boende. Däremot att bo med gångavstånd till någon park kan ju vara praktiskt.

Mvh. Jörgen
www.floridasidan.se
www.facebook.com/Floridasidan
Av Birgere
2 aug. 2017 18:02
Håller i stort vad Floridasidan skriver.
5 parker på 5 dagar.... glöm det, finns inte en chans att ni orkar med detta.
Glöm heller inte Kennedy Space Center.

Gångavstånd till Restauranger, då får ni bo på International Drive. Fullt ös dygnet runt o massor med barer o restauranger, förvisso är gatan hur lång som helst (säkert över en mil) men det finns BussTrolley. Personligen tycker jag inte alls om att bo där och tar hellre bilen någon km till restaurangerna och fokuserar på boendet o den miljön istället. Restaurangtips i Orlando plus massa annat om Orlando hittar du på bahamabay.se, dom har ju även boende där vi bott några gånger men brukar alltid vara bokat när vi ska dit igen :-(

Tycker inte heller ni ska slösa bort en SouthBeachdag på shopping, bättre ni lägger shoppingen i Orlando under några mellandagar.

9 aug. 2017 16:23
Hej!

Åh vad härligt ni kommer att ha det! Vi var iväg i år med två barn (7 och 10 år) och det var en helt fantastisk resa!

Vill tipsa om ett ställe vi "råkade" besöka på vägen mellan Fort Myers Beach och Orlando, nämligen Manasota Key och stranden Blind Pass Beach. Jättefin strand där man i vattenbrynet kunde hitta fossilerade hajtänder, vilket våra barn tyckte var en höjdpunkt!

Även stranden Bowman's Beach på Sanibel Island var en riktig höjdare med mängder av snäckor och kristallklart vatten. På väg till eller från Bowman's Beach kan man passa på att ta en korv eller burgare på Schnapper's Hots alldeles i början på Sanibel Island. Ett rosa hus på höger sida av vägen när man kommer från FMB-hållet. Ser inte mycket ut för världen men goda burgare och pommes to die for;).

Outleten i Ellenton utanför Fort Myers var suverän! Lagom stor och bra utbud!

I Orlando besökte vi Islands of Adventure. Den var bra, men... jag vet inte. Tyckte det var ganska lite åkattraktioner för barn i mittemellan-åldern. Min son (7 år) älskar berg- och dalbanor men det var inte många av dem som han fick åka. Min man däremot var nöjd! Så, mycket för de lite äldre barnen och vuxna; och en hel del för de allra minsta. Harry Potter-världen var annars den stora behållningen för 10-åringen.

Har inte besökt någon av de andra parkerna så jag kan inte jämföra, men för några år sedan var vi på båda Disneyparkerna i Kalifornien och om de i Orlando är jämförbara så tyckte jag nog att de hade mer att erbjuda barn i de åldrar som dina är i. Men det är en högst personlig åsikt som sagt, och det beror ju helt på barnens preferenser.

Lycka till med planeringen!
9 aug. 2017 22:16
Håller med om att det blir tufft med fem parker på fem dagar... Vi körde fyra parker på fyra dagar då barnen var 9 och 13.. Det var tufft, och inte så mycket behållning...

Island of Adventure är kul - men kolla upp så att det finns tillräckligt att åka för barnen. Våra barn hade nog som mest behållning detta år då dom var 12 och 16 och kunde åka allt.

Volcano Bay hoppas jag blivit bättre, när vi var där i juli var det vansinniga köer och vi hann inte alls åka mycket. Kändes lite bortkastat - även om det är en himla fin park.

Vi har de två senaste gångerna tagit en natt på något av Universals hotell, då får man expresspass för två dagar på köpet. Väldigt värt det!
10 aug. 2017 11:29
Föregående inlägg täcker det mesta men vill bara påpeka att Busch Gardens kräver en heldag. Om ni skall ta den på vägen mellan FMB och Orlando och vill uppleva hela parken lär ni få köra väldigt tidigt. Räkna med ca 2,5 timmar från FMB till Tampa beroende på trafik. Från södra Orlando till Busch gardens tar det ca en timme. Ta hellre dagen som resdag och stanna till i Ellenton (som Svartmalin föreslår) för shopping
Av Johsto
10 aug. 2017 18:41
Stort tack för utförliga svar samt bra tips och råd. Uppskattas!

Någon tyckte vi skulle stanna längre i South Beach men då vi reser med våra barn på 5 och 8 år känns det tämligen meningslöst när vi mest är ute efter sol och bad. Högre priser på boende samt inte lika fina stränder som på västra sidan.
Hade det bara varit jag och sambon hade vi mest troligt lagt mer tid där. Som tur är har vi redan varit i South Beach vid två tillfällen och gjort det mesta som vi vill.

Varför vi väljer Holiday Autos är av den enkla anledningen att de har bäst priser och då har jag ändå jämfört med att boka direkt med leverantörerna. Dessutom har vi nyttjat de vid flera tillfällen tidigare och det har då fungerat riktigt bra.

Kikade på bahamabay.se som Birgere tipsade om men tyvärr var det upptaget de datumen vi ska dit men riktigt bra sida med många användbara tips.

Det som det fortfarande råder mest osäkerhet kring just nu är vilka parker vi ska ta.

Det lutar åt boende på Fort Myers Beach 31/3-6/4. Behöver inget röj utan kommer vara mest på stranden och sedan käka gott på kvällarna blandat med några utflykter som jag nämnde i första inlägget.

Vi är klara med kryssningen 31/3 och ska bo någonstans på västkusten efter det innan vi bilar upp till Orlando. Har varit inne på Fort Myers Beach, dels för att jag varit där tidigare men även för att det är nära till Sanibel och Captiva Island.

Låter kanon med Manasota Key, precis som "guldkorn" som vi är ute efter. Är det värt att bo där någon/några nätter eller lämpar det sig mer för en dagstur? Det var någon som sa att Siesta Beach är ett annat toppenställe med kanonstrand. Ligger lite mer norrut sett från Manasota Key.

Bowman's beach är given och efter tipset om Schnapper's Hotel får det bli ett matstopp där också.

Varit på Sawgrass Mills tidigare och det är bra shopping men om Ellenton är likvärdigt så låter det som en bra idé att ta det på vägen.

Gällande parkerna är vi väldigt flexibla, det primära är att barnen ska kunna åka så många attraktioner som möjligt. Våra barn kommer uppskattningsvis vara runt 130 respektive 115 cm långa vid den tiden och båda älskar berg- och dalbanor. Hur hårda är personalen rent generellt gällande längden? På Bush Gardens verkar de kunna åka en hel del men inte fördjupat mig ännu i parkerna i Orlando. Bush Gardens och Legoland är de två som vi har spikat än så länge i alla fall. Lutar även starkt åt Sea World och Volcano Bay. Får kanske tänka om ang Islands of Adventure om det mest är attraktioner för äldre/längre personer. Harry Potter har inte någon av barnen riktigt fastnat för ännu så den parken kanske vi "slipper". :-)

Som ni såg i första inlägget så kommer vi ha sex heldagar (inne på att göra om det till ytterligare en) i Orlando och under den tiden ta tre-fyra parker så vi kommer inte ta alla i ett sträck utan ha vilodagar emellan.

Några tips på riktigt bra hotell/villor i Orlando? Gärna med lite vattenland med vattenrutschbanor för barnen.

Av Daytona
10 aug. 2017 20:26 (redigerad)
Ang boende i Orlando; www.vacationstrategy.com Vi hyr ofta lgh genom dem och har alltid varit top notch till bra peng, många av de resorts de har condos på har stora poolområden med div "vattenlek" . Dock så kallar de även lgh för villas ibland.... ;) Men jämför alltid pris med tex tripadvisor.

Sedan slår jag ett slag för Gatorland, perfekt med barn. Billigare och enklare- tar inte hela dagen men är spännande och har sevärda "shower" Det finns en liten vattenpark på området där man kan svalka och leka av sig lite.
Av Birgere
10 aug. 2017 20:57
Citerat från Daytona:
Ang boende i Orlando; www.vacationstrategy.com Vi hyr ofta lgh genom dem och har alltid varit top notch till bra peng, många av de resorts de har condos på har stora poolområden med div "vattenlek" . Dock så kallar de även lgh för villas ibland.... ;) Men jämför alltid pris med tex tripadvisor.

Sedan slår jag ett slag för Gatorland, perfekt med barn. Billigare och enklare- tar inte hela dagen men är spännande och har sevärda "shower" Det finns en liten vattenpark på området där man kan svalka och leka av sig lite.
Håller med att Gatorland är en perfekt halvdagsutflykt. Men man ska kolla showtiderna innan så man kan lägga upp en bra tid när man ska vara där.
Timeshare lägenheter kan man även hyra via Ebay men som du skriver ska man alltid jämföra priserna. Det jobbiga med vacationstrategy är att dom inte publicerar priserna utan man måste fråga.
Av Johsto
10 aug. 2017 21:11
Toppen! Inte tänkt på Gatorland, det kan absolut bli aktuellt.

Jämfört boende främst på Hotels.com och Homeaway.se men måste spana in vacationstategy.com också.
11 aug. 2017 09:39
Manasota Key var vi på i somras, fantastiskt fint, vi plockade massor av hajtänder där, och lika fint om inte ännu finare är Siesta Beach.

Ellenton Outlets kan absolut inte jämföras med Sawgrass som är otroligt mycket större och har ett utbud som inkluderar allt från budget till lyx. Men jag gillar Ellenton, vi stannar alltid till där och shoppar. Ni har även Miramar som också är bra.

Tänk om lite när det gäller vattenpark, Volcano dras med mycket problem och de flesta avråder i nuläget just för att man inte hinner åka mer ett fåtal saker, krångligt system som inte fungerar mm. Ta en dag på Aquatica istället, det är jättebra.

Busch Gardens är en toppenpark med massor av berg och dalbanor men de är även en djurpark så en heldag där är att rekommendera. Alla parker i Florida är noga med längden.

Gatorland, javisst ska ni dit om ni hinner, en halvdag räcker som andra här föreslår.
Av Johsto
11 aug. 2017 10:03
Toppen, då får det bli antingen besök eller t.o.m. boende någon/några nätter på Manasota Key/Siesta Beach.

Okej, förstår det. Sawgrass är enormt men gissar att Miramar och Ellenton räcker gott.

Kanon, hade missat Aquatica helt, då tar vi den istället. De flesta "läskigare" attraktionerna har längdgräns på 122 cm så det är också bra. Ser att man kan köpa kombinationsbiljett som gäller på Bush Garden, Sea World samt Aquatica så det blir perfekt. Parker som vi ändå tänkt att ta.

Tack för tipset!
11 aug. 2017 10:41
Citerat från Dalton17:

Tänk om lite när det gäller vattenpark, Volcano dras med mycket problem och de flesta avråder i nuläget just för att man inte hinner åka mer ett fåtal saker, krångligt system som inte fungerar mm. Ta en dag på Aquatica istället, det är jättebra.

.
Vi får väl hoppas att de löst problemen på Volcano Bay tills påsken 2018 :)
18 aug. 2017 09:42
Rättar mitt eget tidigare inlägg: Outleten i ESTERO utanför Fort Myers var suverän! Lagom stor och bra utbud!

Blandade ihop namnen - Ellenton är säkert också bra, men där var vi aldrig. Estero ligger bra till om ni bor i Fort Myers Beach. Finns även en outlet nära bron över till Sanibel. Också OK, men Estero var bättre.

Vi var aldrig på Sawgrass Mills. Säkert superkul för oss (mig) som gillar att shoppa, men med två barn som inte är roade av att gå i affärer... nah, då räckte Estero gott;)!
18 aug. 2017 09:47 (redigerad)
Citerat från Svartamalin:
Rättar mitt eget tidigare inlägg: Outleten i ESTERO utanför Fort Myers var suverän! Lagom stor och bra utbud!

Blandade ihop namnen - Ellenton är säkert också bra, men där var vi aldrig. Estero ligger bra till om ni bor i Fort Myers Beach. Finns även en outlet nära bron över till Sanibel. Också OK, men Estero var bättre.

Vi var aldrig på Sawgrass Mills. Säkert superkul för oss (mig) som gillar att shoppa, men med två barn som inte är roade av att gå i affärer... nah, då räckte Estero gott;)!
Jag gissar att Estero (eller Miromar) har varit en Premium Outlet liknande den i Ellenton då utbudet av butiker (märken) är ungefär de samma. Så upplevde i alla fall jag det.
http://www.miromaroutlets.com/
18 aug. 2017 10:48
Citerat från Nisse524:
Citerat från Svartamalin:
Rättar mitt eget tidigare inlägg: Outleten i ESTERO utanför Fort Myers var suverän! Lagom stor och bra utbud!

Blandade ihop namnen - Ellenton är säkert också bra, men där var vi aldrig. Estero ligger bra till om ni bor i Fort Myers Beach. Finns även en outlet nära bron över till Sanibel. Också OK, men Estero var bättre.

Vi var aldrig på Sawgrass Mills. Säkert superkul för oss (mig) som gillar att shoppa, men med två barn som inte är roade av att gå i affärer... nah, då räckte Estero gott;)!
Jag gissar att Estero (eller Miromar) har varit en Premium Outlet liknande den i Ellenton då utbudet av butiker (märken) är ungefär de samma. Så upplevde i alla fall jag det.
http://www.miromaroutlets.com/
Ja de är lika, finns även en rätt så ny i Tampa nu också.
Av Johsto
21 aug. 2017 14:00
Ni har vi kommit lite längre i planeringen och bokat det mesta när det gäller boende.

20/3 Arlanda-Fort Lauderdale
20-24/3 Miami South Beach
24/3-31/3 Kryssning
31/3-4/4 Fort Myers Beach
4/4-7/4 Siesta Key
7/4-13/4 Orlando
13/4-14/4 Ej bokat men blir relativt nära FLL, eventuellt förlänger vi Orlandovistelsen med en natt.
Ska bo på Regal Oaks - The Official CLC World Resort. Någon som har erfarenhet av det? Ligger i Kissimmee.
14/4 hemresa

På väg till västkusten efter kryssningen tar vi Everglades "på vägen".
Parkerna som vi siktar in oss på är Bush Gardens och den tar vi när vi lämnar Siesta Key 7/4 och sedan betar vi av (ej nödvändigtvis i nämnd ordning) Legoland, Aquatica, Sea World och Gatorland. Vi har 6 heldagar i Orlando så då då finns det tid för några vilodagar också.

Hur tycker ni ovanstående upplägg låter rent tidsmässigt?
Av Birgere
21 aug. 2017 19:14
Citerat från Johsto:
Ni har vi kommit lite längre i planeringen och bokat det mesta när det gäller boende.

20/3 Arlanda-Fort Lauderdale
20-24/3 Miami South Beach
24/3-31/3 Kryssning
31/3-4/4 Fort Myers Beach
4/4-7/4 Siesta Key
7/4-13/4 Orlando
13/4-14/4 Ej bokat men blir relativt nära FLL, eventuellt förlänger vi Orlandovistelsen med en natt.
Ska bo på Regal Oaks - The Official CLC World Resort. Någon som har erfarenhet av det? Ligger i Kissimmee.
14/4 hemresa

På väg till västkusten efter kryssningen tar vi Everglades "på vägen".
Parkerna som vi siktar in oss på är Bush Gardens och den tar vi när vi lämnar Siesta Key 7/4 och sedan betar vi av (ej nödvändigtvis i nämnd ordning) Legoland, Aquatica, Sea World och Gatorland. Vi har 6 heldagar i Orlando så då då finns det tid för några vilodagar också.

Hur tycker ni ovanstående upplägg låter rent tidsmässigt?
Ser väl OK ut, kunde fundera på att slå ihop FtM och Siesta Key till ett längre uppehåll.
Stanna en extra natt i Orlando, meningslöst att köra ner dan innan.
Har inte bott själv i Regal Oaks men varit där på besök, ligger väl nära Old Town vad jag kommer ihåg, tänk på att öster om I4 är lite mer nergånget jämfört med väster om I4 som växer så det knakar.
Som alla resorts där husen ägs av privatpersoner bör man hyra direkt av ägaren för att vara säker på att man får en tip-top bostad plus att vad jag kommer ihåg finns det bara ett poolområde och även här gäller det att se till att boka bostad nära poolen så man slipper ta bilen dit.
Av Moek
21 aug. 2017 23:11
Låter som en härlig resa :)

Du har fått många bra tips, men ser inte att någon har nämnt Disney World's Magic Kingdom. Det var inget för mig och gubben så vi plöjde igenom parken så fort vi kunde utan att missa allt för mycket och gick vidare, men tror att det passar barnen bra.

I Everglades så kan jag tipsa om Shark Valley. Redan längs infarten kunde man se alligatorer, sköldpaddor och fina fåglar. Om man vill kan man hyra cykel och cykla runt på området, men det behövs egentligen utan jag tycker att det räckte med att gå runt en liten sväng för att se (och nästan trampa på!) massor med alligatorer...
22 aug. 2017 09:28
Citerat från Johsto:
Ni har vi kommit lite längre i planeringen och bokat det mesta när det gäller boende.

20/3 Arlanda-Fort Lauderdale
20-24/3 Miami South Beach
24/3-31/3 Kryssning
31/3-4/4 Fort Myers Beach
4/4-7/4 Siesta Key
7/4-13/4 Orlando
13/4-14/4 Ej bokat men blir relativt nära FLL, eventuellt förlänger vi Orlandovistelsen med en natt.
Ska bo på Regal Oaks - The Official CLC World Resort. Någon som har erfarenhet av det? Ligger i Kissimmee.
14/4 hemresa

På väg till västkusten efter kryssningen tar vi Everglades "på vägen".
Parkerna som vi siktar in oss på är Bush Gardens och den tar vi när vi lämnar Siesta Key 7/4 och sedan betar vi av (ej nödvändigtvis i nämnd ordning) Legoland, Aquatica, Sea World och Gatorland. Vi har 6 heldagar i Orlando så då då finns det tid för några vilodagar också.

Hur tycker ni ovanstående upplägg låter rent tidsmässigt?
Håller med om att det ser okej ut, en smaksak men korta stopp på 3 nätter blir lite ryckigt och ger inte så mycket, hade flyttat lite så den sista natten hamnade på Siesta Key eller hellre i Clearwater Beach som jag tycker erbjuder lite mer.

Angående Shark Valley som nämnts så skulle jag påstå att, visst är det trevligt att gå runt men det är lång väg (ca. 2,3 mil fram och tillbaka, en nätt promenad på en 6-7 timmar om man ska stanna och titta lite på vägen) om man ska se allt, cykel så klart bättre men man ska absolut åka med den guidade turen, det är den största fördelen med detta ställe.

Mvh. Jörgen
www.floridasidan.se
www.facebook.com/Floridasidan
25 aug. 2017 16:06
Håll koll på recensionerna av Volcano Bay när det närmar sig. De tar in för mycket folk så många hinner bara åka en eller två attraktioner där inne. Om du ändå skall till SeaWorld så har de riktigt bra paketpris på kombo-biljetter till deras vattenpark Aquatica.
Av Lotta29
27 aug. 2017 01:32
Shark valley har vi varit på, riktigt roligt och spännande tyckte barnen. Vi skulle cykla men alla cyklar var slut så i tog den guidade bussturen, den var också uppbokad så vi fick vänta många timmar på den. Men det finns alligatorer nästan överallt där som man kan titta på.
Sanibel island är helt underbar, vi var på stranden som ligger vid piren, massa fina snäckor och delfiner såg vi också.
1 sep. 2017 14:30
Kul!

Vi åker också mars/april nästa år. Var där samma period 2015 med 3 stopp. Orlando, Clearwater Beach o South Beach. Nu blir det 2 stopp, Orlando o Fort Lauderdale.
2015 besökte vi Holiday Park som vi verkligen blev förälskade i, dottern fick träffa o prata med sina idoler från tv-serien Gator Boys o showen var kanon. Nästa år blir det ev Gatorland som vi också hört mycket gott om.

2015 bodde vi på International Drive men nu blir det Kissimmee då det fanns bra utbud av hotell/motell med bra betyg o recencioner o bra pris.

Kennedy Space Center måste jag rekommendera! En av resans höjdpunkter. Vi besökte också Sea World o Universal Studios, fina o roliga parker. För 17 år sedan var vi på Epcot o Animal Kingdom o de parkerna vill vi besöka nu då vi föll för dem år 2000.

En NHL match med Florida Panthers är ett måste om man gillar hockey o det stämmer med hemmamatch när man är där.. en helt annan sak än match i Sverige.

Finns ju massor att göra så man kan åka dit hur många gånger som helst!
Ha en härlig resa!
1 sep. 2017 15:03
För 17 år sedan var vi på Epcot o Animal Kingdom o de parkerna vill vi besöka nu då vi föll för dem år 2000.
Om ni skall till Animal Kingdom skulle jag försöka fixa fast pass till Pandora "A flight of passage" (Jag har inte provat den ännu, men jag har hört att den skall vara kul). En annan favorit är "Kilimanjaro Safaris".
6 sep. 2017 14:12
Tack för tipset! Då gör vi det direkt när vi kommer dit! Safarit var en upplevelse o säkert förändrat en hel del sedan vi var där så det är också ett måste..