Synpunkter på hotell i Miami ?

13 juli 2019 23:16
Visningar: 208
Åker till Miami på semester i Oktober och undrar vad ni har för synpunkter på hotell ?

vad jag har kommit fram till bör man bo på south beach men då hustrun är gravid (v.22 när vi är där)
så hade vi velat komma undan eventuella högljudda och stökiga Hotell/områden vilket kanske är svårt om man bor mitt i smeten.

dom hotell jag har tittat på är följande

https://www.thebetsyhotel.com
https://iberostarberkeley.com/
https://www.gatessouthbeach.com/

men är öppen på förslag om ni har rekommendationer.
Av Birgere
14 juli 2019 01:29
Lite av tjusningen med Miami Beach och då South Beach är ju just det lite stökiga och härliga pulsen. Vi brukar boka 1-3 nätter helst vid Ocean Drive... men därefter får vi nog :-)
Av hotellen du listat har vi bara bott på Betsy som ligger lägesmässigt perfekt längst upp på OD. Underbart och personligt boutique hotell så långt från vanliga hotellkomplex. Vi brukar boka via hotwire för att få rimliga priser.
Tänk bara på att välja hotell med uppvärmd pool och jag vet inte ens om Betsy har det då vi bara varit där under varmare månader.
17 juli 2019 10:27
Ett perfekt lugnt hotell med bra frukost och pool med kyl och micro finns ett par mil norrut, men typ 15 min gångavstånd till FLL Beach, men har man bil kör man ju till vilken strand som helst. Gratis parkering också som inte brukar finnas på SB. Nu kanske priset skrämmer er om man är van SB priser, men jag har själv bott här 2ggr. och betalade under 500:- senast i januari. .https://sv.hotels.com/ho571079/?intlid=BOOKINGS&tab=description