Sydostasien Juni-Augusti 2011 !

Av Jonasko
18 dec. 2010 22:55
Visningar: 246
Hej! Jag heter Jonas och är en 23årig kille som till vardags pluggar på Stockholms Universitet. I slutet av Mars 2011 ska jag studera i Peking i två månader. Efter det har jag tänkt att resa vidare söderut i Asien till Hongkong, Laos, Vietnam, Kambodja och Thailand i ungefär 2 månader till.

Jag är inte i första hand ute efter att jobba på solbrännan utan snarare av att känna av storstadens puls, vandra och upptäcka natur, kultur, människor, gå ut på kvällen då o då mm..

Om du tänker i liknande banor, skicka gärna ett mess till mig!

E-post: (Logga in för att se e-postadress)

Over and out
Av Arken86
5 apr. 2011 13:41
Tja!

jag planerar också att dra till Asien i sommar. Är själv manlig student på 24 bass så även jag letar efter en resekompis som man kan ha kul med, men även någon som man kan dela boende på för att spara in pengar till annat kul under resan :)

Funderar på att dra till Hong Kong i 1-2 mån. Skaffa mig ett liv där. Söka ett jobb och smälta in bland lokalbefolkningen. Jag snackar tillräckligt bra kantonesiska för att klara mig på gatan. Funderar även på att göra ngn instickare till Kina fastlandet, Vietnam, Thailand, Malaysia, Singapore, eventuellt Japan. Känner en i Vietnam som vi kan slagga gratis hos. Boende i HK i hostel kostar mellan 100-150 kr natten/pers i en 2-rummare.

Söker en eller flera reskompisar att dela min sommar i Asien med. Gärna med liknande planer. Hör av er om ni är intresserade så kan jag berätta lite mer om mig själv. Min mail är (Logga in för att se e-postadress)

Ciaoo!