Sydostasien i oktober

25 sep. 2015 23:51
Visningar: 29
Hejsan! Erika heter jag och kommer från Ystad i Skåne. Jag är en glad och väldigt social tjej som älskar att resa och äventyra. Kom hem från 4 månaders backpacking i Nya Zeeland och Australien i maj och nu vill jag iväg igen! 😃😃
Jag har bokat en enkel flygbiljett till Kuala Lumpur i Malaysia den 13 oktober! Tänkte mig att resa fram till jul ungefär och tanken är väl Malaysia, Kambodja, Vietnam, Filippinerna och avsluta med ett par veckor i Thailand. Planerna kan självklart ändras, jag är öppen för förslag! Sola, bada, snorkla, äta god mat, festa och träffa underbara människor från världens alla hörn. Nu söker jag då en eller flera likasinnande resekompisar. Alltid roligare att ha någon att dela sina upplevelser med. Så hör av dig om du tycker min plan verkar intressant!
Kram på er ✈🌴🌞🍻🍹👙🌏
Av Hallro
27 sep. 2015 13:38
hör av dig om du befinner dig på filippinerna i November vi ett litet mixat gäng som ska dit då =)
9 okt. 2015 12:19
Hej Erika!
Var tror du att du kommer befinna dig i november? Jag är sugen på att dra till asien nämligen för att sedan vid jul/nyår åka vidare till australien :)

Har skrivit följande inlägg tidigare:
Min önskan är att göra ett galet äventyr! Vill åka till Asien, Australien, öar öster om Australien och Nya Zeeland. Jag är en glad, sprallig och öppen person som är flexibel och positiv för ytterligare förslag.
Under resans gång vill jag sola, bada, surfa, snorkla, dyka, festa, dansa, träna, upptäcka häftiga platser, upptäcka andra kulturer, träffa nya härliga människor, bo på hostel och andra konstiga ställen samt bara ha jävligt kul!
Vill gärna dra någon gång i november och vara iväg fram till maj och söker mig därför en reskompis/reskompisar. Förväntar mig inte att man behöver hänga med på hela äventyret, men hade varit kul om någon är taggad för en del av den!

Kram, Tyra
9 okt. 2015 13:06
Jag flyger till Kambodja den 28 oktober! Och stannar nog där i två veckor sen vidare till Vietnam Filippinerna och eventuellt Thailand sen åker jag hem till jul! :)
Du får gärna hänga på :) lägg till mig på Facebook så kan vi pratas vid där om du är intresserad! :)