Sydost Asien-Thailand/Bali/Filippinerna

Av Momsii
21 nov. 2021 21:24
Visningar: 124
Tjenare!
Jag är en kille på 29 år som nu har bestämt mig för att ge mig ut i världen och söker en/flera resekompis(ar) som orkar lyssna på min skånska dialekt i runt två månader. Har rest en del i Asien redan (både ensam och med folk jag träffat på reseguiden/under resans gång) Jag kan börja resandet när som helst i januari eller i februari. Vart vi börjar resan kan vi diskutera tillsammans. Jag vill mer än gärna uppleva Filippinerna ifall det tillåts eftersom det hann vi aldrig med på vår föra resa på grund av att covid19 dök upp. Utöver Filippinerna åker jag gärna till Thailand och Bali/Indonesien. Är även öppen för förslag att åka till andra länder ifall du vill det, Im on!

Som person är jag positiv, social, lättsam, energifull, spontan och har inte svårt för att lära känna andra. Jag gillar att hitta på i princip det mesta! Hyra en moppe? och besöka vattenfall/viewpoints/klättra i berg/vandra i skog/djungel/besöka templar/snorkla/dansa och festa/äventyra/sola och bada i flera timmar/surfa/äta god mat. Besöka så många paradisöar som möjligt samt ta grymma bilder och viktigast av allt skapa magiska stunder/minnen.

Ser gärna att du är mellan 20-30 års åldern, kille eller tjej spelar givetvis inte någon roll så länge man är skön!

Hör gärna av dig om du har liknande tankar eller helt enkelt är sugen på att mötas upp! Utöver Thailand och Bali så har jag har ingen superinriktad plan just nu utan prio är att hitta härligt resesällskap, då blir det bra oavsett:)

Jag kan nås antingen här eller på instagram där jag heter Momo_359

Hoppas vi hörs!