Sydamerika vintern 2013/14, Resesällskap någon?

9 sep. 2013 17:03
Visningar: 365
Hej hej!

Jag kommer göra en del av Sydamerika nu i vinter och skulle tycka det var kul att ha lite resesällskap på vägen då jag åker själv. Om det så bara är för en dag eller en vecka så är det kanon :) Jag är öppen till sinnet och vill se, höra och testa på det mesta på vägen (och nej, jag håller inte på med droger :P). Jag gillar omväxling i mitt resande och vill göra allt från vandring i Anderna till pubhäng i stan till att kanske lära mig surfa. Möjligheterna är oändliga :)

Flyger till São Paulo 6:e december och kommer vara i Brasilien ett tag då jag känner en person där. Detta kommer vara i området kring Rio de Janeiro, São Paulo, Belo Horizonte. Jag har inte riktigt bestämt när jag beger mig därifrån (kanske slutet av januari, kanske tidigare) men resan är iaf tänkt att gå till Argentina (kanske genom Uruguay), Bolivia, Peru och Ecuador. Förhoppningsvis kan jag vara ute i 4-5 månader på min budget då jag kommer leva sparsamt.

Är du sugen på att hänga med eller bara hänga lite? Hör av dig för sjutton! Ingen blir gladare än jag :)

Jag bor för övrigt i Göteborg.

/Anders
13 sep. 2013 21:24
Hallå :) Jag drar till Sydamerika i början av nov. Du kan ju höra av dig när du är där. Vet inte exakt när jag kommer vara i vilket land. Ska resa själv och ser verkligen fram emot det men klart det kan vara kul att ev mötas upp på vägen. (Logga in för att se e-postadress)
27 okt. 2013 18:27
Tjena Anders,

Jag är ute på en årslång resa och kommer röra mig i samma område som du under januari (just nu befinner jag mig i Panama). Från ungefär den 15-20 januari är jag t ex i Buenos Aires utan direkta planer. Släng över ett internmeddelande om du känner för att koka ihop något gemensamt.

Rickard
Av Olivers
29 nov. 2013 14:51
Hej Anders! Jag sticker till Brasilien nu på måndag och kommer vara i krokarna av sao paolo, rio och även en sväng till bolivia för lite äventyr. Adda mig på fb om de verkar intressant: Oliver Staberry