Sydamerika i var

Av Ceckon
13 jan. 2016 22:12
Visningar: 42
Tjena,
jag tänker aka till Ecuador (Quito) i mars och sen förmodligen ta mig ner mot Rio de Janeiro via Peru och Bolivia. Är sa att säga väldigt öppen och har ingen färdig plan utan bestämmer nog helst spontant pa plats men är i alla fall väldigt sugen pa att se Peru och Bolivia. Jag skulle jättegärna vilja ha lite sällskap pa resan! Är det nagon som gar i samma tankar och skulle vilja resa tillsammans en bit?
15 feb. 2016 18:24
Hej!
Jag åker också till Quito i mars och pluggar spanska ett tag. Sen har jag galet mycket som jag vill göra i Peru och Bolivia! Är också öppen för allt och har väldigt gott om tid.
Av Teaooo
23 mars 2016 23:51
Hallå, jag är just nu i Quito och kommer vara här till 1a april. Därefter skulle jag gärna åka till Galapagosöarna och sedan neråt Peru i alla fall. Har inte heller så mycket planerat, men kul att kunna mötas upp och resa lite tillammans! Låter det intressant? :)
Av Ceckon
27 mars 2016 05:36
Hej,
ja absolut, skulle garna motas upp och resa en bit tillsammans. Just nu ar jag i Manta men ska ta mig ner till Guayaquil pa mandag och därifran vidare till Peru och sa smaningom Bolivia och Brasilien.Hur lange planerar du att stanna pa Galapagos? Hor av nar du ar tillbaka pa fastlandet sa kanske vi kan ses? :)