Sydamerika hösten 2013 (Peru, Bolivia, Argentina, Brasilien?)

Av Aggeli
4 apr. 2013 09:45
Visningar: 721
Hejsan hoppsan!

Jag tänkte åka iväg till Sydamerika i september och backpacka där i några månader. Dock måste jag vara hemma senast början av januari då jag ska ut på en annan resa då. Länder som jag nu är inne på att besöka i Sydamerika är Peru, Bolivia, Argentina och Brasilien. Min tanke är att resa runt, leva billigt och uppleva natur, kultur, träffa människor och bara leva livet.

Jag har nästan förlikat mig med tanken att åka ensam, men det skadar ju inte att slänga ut ett inlägg här och se om det finns någon annan människa med ungefär samma tankar. Kanske vi kan träffas på vägen? Eller åka från Sverige tillsammans?

Lite om mig: Jag är redan ganska berest, men då främst i Europa. Detta kommer bli min första långa resa. Jag är ganska äventyrlig och älskar att utmana mig själv med diverse aktiviteter. Jag kommer vilja hoppa bungee jump, surfa, cykla i bergen och göra vandringar osv.

Hör av er om ni har liknande tankar! :)
23 apr. 2013 22:28
Hej! Hur går det med planerna? Jag har nog tänkt börja i Panama eller Colombia och sedan åka neråt Ecuador, Peru, Boliva, Paraguay och kanske Brasilien...men har inget ristat i sten!
Av Aggeli
20 maj 2013 14:26
Hej!
Jag har bokat flyg nu. Första anhalten blir Peru den 19 september. Sen ska jag resa runt i Peru lite innan jag ska vandra incaleden i början av oktober. Sedan har jag tänkt ta mig till Bolivia och resa runt där lite innan början av november då jag har bokat flyg från La Paz till Buenos Aires. Där ska jag gå en veckas spanskakurs och sedan ta mig via Uruguay till Rio de Janeiro. Så är tanken. Vet du ungefär när du kommer åka? För i såna fall skulle vi ju kunna mötas upp någonstans. Peru, bolivia eller brasilien kanske beroende på när du är där :)
20 maj 2013 22:08
Hej igen!
Okej, kul! Jag har inte bokat än men har tänkt åka i början av september någon gång. Det hade vart jättekul att mötas upp någonstans om vi är i närheten av varann, vi får hålla kontakten! =)
Av Aggeli
21 maj 2013 09:33
Jamen absolut! Vi får hålla kontakten :)
22 maj 2013 16:15
Hej! Jag tänkte dra till Ecuador i höst om jag får en volontärplats, isåfall blir det från början av september till slutet av november, men hade gärna stannat och rest runt ett tag innan hemfärd kring jul. Om vi haft vägarna förbi varandra hade det varit jättekul att hänga, är lika äventyrlig som du är!
Av Aggeli
23 maj 2013 11:05
I slutet av november så kommer jag nog vara någon stans mellan Argentina och Brasilien, men om du tar dig dit ner så kan vi såklart mötas upp :)
Av Klarae
26 juni 2013 13:19
Hej hej!
Jag planerar också att resa i Sydamerika i höst, men ingen kompis kan följa me så ja reser själv.

Dina reseplaner ser trevliga ut :)!

Jag har inte planerat min resa ännu, men skulle tro att jag hamnar i liknande läder. Så skulle kanske vara trevligt att mötas nånstans om våra vägar korsas :)
26 juni 2013 19:13
Jag åker till colombia 2 september å tänkte sedan åka ner genom ecuador, peru och bolivia. Möts också gärna upp om våra vägar skulle korsas :)
Av Klarae
28 juni 2013 09:42
Ja gärna :)! Jag funderar på att börja i Ecuador och sen resa neråt. Så ganska stor chans att vi är i samma länder :)
Av Aggeli
1 juli 2013 19:56
Det låter ju jättekul! Om inte ni har något emot, kanske vi ska ta varandras mail, mobilnummer eller likande för att lättare höra av varandra när vi väl är där borta i Sydamerika?
1 juli 2013 20:43
ja, låter ju jättebra! Jag hade nog tänkt köpa telefon å simkort därborta så kommer ju inte ha samma nummer som nu då... Men mejl är (Logga in för att se e-postadress) eller får ni gärna adda på facebook om ni vill https://www.facebook.com/elin.andersson.77128261 Hoppas verkligen vi ses därborta! =)
Av Klarae
5 juli 2013 11:19
Jag åker nångång i mitten av september. Ser ut som ja ska till galapagos och volontära i tre veckor först, men inte helt säkert ännu. Sen ska jag vidare, men har inte bestämt vart. Men skulle va jätte kul att ses :)! Jag vet inte hur jag ska göra med mobil ännu.. min mail är (Logga in för att se e-postadress) och min facebook https://www.facebook.com/#!/klara.enekvist
Av Aggeli
18 juli 2013 11:43
Kul hörrni! Jag addar er på facebook och skapar som en liten grupp eller så, så kan vi hålla kontakten där :) (Logga in för att se e-postadress) är min mail.
Av Minnali
21 juli 2013 17:31
Hej! Är i ecuador från 26 augusti och har liknande planer :)
Av Lina123
27 aug. 2013 17:26
Hej tjejer!
Jag kommer att vara i Peru från den 4e september. Kommer så småningom bege mig över till Bolivia för att sedan flyga hem igen 25e november. Vore kul att ses om vi är på ett ställe samtidigt. Får man joina er facebook grupp kanske :)
Av Tantkaj
30 aug. 2013 10:32
Hej!! Jag ska också till Sydamerika i september. Har inte bokat något än men tänker mig någon gång runt 15 kanske. Jag tänkte börja i Peru och sedan antingen ta mig till Bolivia och sen Ecuador eller tvärt om.. får se lite när jag är där! Tänkte vara borta till jul-ish! Såg att en grupp på fejjan hade gjorts och någon får jättegärna bjuda in mig! (Logga in för att se e-postadress) :)
Av Aggeli
30 aug. 2013 16:51
Jag la till dig i gruppen nu. Om du börjar i Peru och sen Bolivia så kan ju vi hänka ihop lite?
Av Leahcim
4 sep. 2013 14:49
Hej!
Ser att det bara är tjejer som skrivit i denna tråden, men om det inte är ett krav ni har så vore det kul att hålla kontakten och ser var i kontinenten ni befinner er. Jag har tänkt åka till Sydamerika någon gång i oktober. Har inte bestämt mig om jag ska börja i norra eller södra Sydamerika än bara. Så om de är okej för en 27 årig värmlänning att haka på så gör jag gärna det!!!
Av Aggeli
6 sep. 2013 12:51
Alla är såklart välkomna i denna tråd! Om du addar mig på facebook så kan jag till och med bjuda in dig i vår facebook-grupp! (Agnes Penton, profilbild med blommor)
Av Eebbaa
6 sep. 2013 14:51
hej . kan du bjuda in mig med? :)
1 okt. 2013 21:40
Hej! Jag kommer också resa runt ensam i Peru-Bolivia i mitten av oktober och november, vore super kul att få vara med i samma grupp och höra hur era reseplaner går. Jag är öppen för att träffa andra svenskar därnere! :)