Sydamerika/centralamerika i fr.o.m 4:e Januari, 5 månader

14 okt. 2013 16:08
Visningar: 450
Hejsan alla resesugna people!

Ska åka runt i sydamerika och centralamerka vilket har varit en dröm sedan länge. Har äntligen tagit mod till mig och frågat om tjänstledigt. Så nu ska denna 26-åriga på en trip of a LIFETIME!

Målet med resan är att lära mig spanska, surfa, upptäcka städer, vandra djungel och leder, slappa på stränder, surfa, träffa locals, festa med allt och alla och upptäcka ALLT.

Januari:Har bokat biljett 4.e januari, och landar i Buenos Aires. Stannar där i 4 veckor för att borsta upp/lära mig spanska, tango, fotbollsmatcher, festa m.m. Har bokat in mig på en skola där. Kanske någon dagstur till montevideo.

Februari första 2 veckorna: drar jag till Chile santiago kanske vina del mar och lite surfing i Arica.

De 2 sista veckorna i februari: Har en vän som flyger ner i 2 veckor för att vandra lite i Peru, Inka leden, Machu Pichu (vet att det är regnigt då och att dom ibland stänger ned det, men korsar fingrarna ändå). Annars finns titicacasjön m.m

Mars månad: ska infinna mig i cuba då en annan vän kommer ned. Cuba har alltid vart drömresemål, vet inte riktigt hur upplägget är där, men tar det som det kommer, kanske lite island hopping.

April och maj månad är helt blanka. kanske mexico och nedåt genom central amerika eller kanske dra till USA och se california, san diego, las vegas. Eller kanske dra till Australien de sista 2 månaderna. Öppen för allt, är du/ni med på delar eller hela resan, VÄLKOMNA!!!

/Yasmin
23 okt. 2013 20:08
Tjena Yasmin,

Är ute på en ettårig Jorden Runt resa. Såg att du är i BA i januari. Jag kommer tillbringa en stor del av den månaden i BA och Uruguay. Vi kanske skulle styra upp något? Jag kommer ha sett mycket av Sydamerika vid det laget och kan säkert bjussa på en hel del bra tips.

Är i Costa Rica just nu, ska på en kortis till Panama City strax och därefter blir det Colombia följt av Galapagosöarna. Livet är bra, du kommer älska det här! :)
Av Vickii
7 nov. 2013 14:23
Hej Yasmin!

Vad kul att du ska resa till Sydamerika och Centralamerika!

Jag kommer själv resa ner till Sydamerika 3 januari och landa i Montevideo den 4:de! Kommer befinna mig i Sydamerika 3 månader men bo i Uruguay majoriteten av tiden. Planerar även att resa runt till Argentina, Brasilien och förhoppningsvis lite andra kringliggande länder. Machu Pichu är också en dröm som jag hoppas hinna resa till. Hade varit roligt att mötas upp vid nått tillfälle!

/Viktoria
2 jan. 2014 18:23
Hejsan på er,

Ursäkta det sena svaret arbetat som en oxe för att dryga ut resekassan.
Snart är dagen inne, insåg inte att det var så mycket att fixa med och ordna upp innan resa. Det blir som det blir nu är jag sååå redo att fara på ett äventyr.
Som sagt reser nu den 4:e januari till BA. Skulle gärna göra någon helg trip till Montevideo eller någonstans i Argentina kanske kan mötas upp någon helg under januari månad??? Hur låter det som en preliminär plan. Som sagt kommer vara i Argentina under januari månad, sedan mot Chile och Peru

Kram
.Y
9 feb. 2014 19:27
Hejhej!
Är ensam tjej som åker över till Panama och Costa rica nu inom kort!
Vart i Costa rica är du nu?? Åker gärna runt i landet o utforskar o äventyrar tillsammans med någon.
Hör av dig!
/Linn