Sydafrika ->Nairobi, RESKOMPIS! 16 april till 6 juni

28 dec. 2015 23:07
Visningar: 47
Hej! Namnet är Hanna, jag är från Göteborg och är i behov av en resekamrat! Har hittat en helfestlig overland-resa, det "enda riktiga sättet" att uppleva Afrika. Enda problemet är att jag saknar reskamrat och att man som ensam tjej i Afrika inte "får" vistas själv efter skymningen. Så nu sitter jag här, på jakt efter någon som också är sugen på att uppleva sydöstra Afrika i all dess ära! Hör av dig, länk till resplanen kommer här nedan! :) http://travels.kilroy.se/tour/africa-east-south-between-nairobi-and-cape-town/95589/10906
Av Anton88
28 dec. 2015 23:27
Hej!

Jag är en 27 år gammal kille som heter Anton. Jag är också från Göteborg! Jag har alltid varit intresserad av djur och natur och när jag läste om resan du ska åka på blev jag helt såld. Jag åker gärna med dig och upplever Afrika!
30 dec. 2015 12:39
Gud vad härligt med Afrika och alla dess djur! Men jag tyckte inte det framgick (eller så läste jag dåligt) vad som ingår i den resan. Boende, utflykter, visum etc.??? Vad tänkte du göra där?

/Nathalie
Av Sofied
30 dec. 2015 12:52
Hej. Det där lät ju underbart! Jag är sugen på afrika också, dock att ta sig runt på egen hand, det är inget du funderat då? Och sen var avgångarna så sent, jag hade tänkt resa tidigare, inget du heller funderat på?
Hade vari kul med lite sällskap :)
Medlemmen har tagit bort svaret
4 jan. 2016 23:16
Hej alla! Vad kul att så många är intresserade av Afrika! Boende är ju inkluderat i priset, vissa utflykter ingår och andra aktiviteter kan man lägga till. Visum behövs oftast inte som svensk medborgare, maten sköts via en sk " Food Kitty" där alla som reser med (innan jul hade 5 st bokat) får betala en andel som går till mat etc. Jag tänkte göra så mycket jag bara kan faktiskt. Reser från Arlanda till Kapstaden(4046:- men Qatar Airlines ca 18h ett stopp) och från Nairobi till Arlanda(3345:- med Emirates ca 15 h med ett stopp) så sparar man några tusenlappar.
Jag reser dem datumen eftersom det är då resan finns haha! Att resa själv i Afrika är faktiskt något INGEN rekommenderar så det vågar jag inte hahah!

/Hanna
Av Vergos
7 jan. 2016 02:33
Hej vi är tre som funderar på Sydafrika Moçambique tanzania o uganda.. vi har en del kontakter i de länderna .men det blir inte förräns nästa vinter. Vore kul o följa din resa o ta del av tips o idéer. Kram veronica
Av Aannahs
21 jan. 2016 17:32
Hej!
Har du hittat någon att resa med än? Om jag förstår rätt, är resan redan bokad och klar? :)

Jag kom hem från Sydafrika för en vecka sedan och det var en helt fantastiskt resa. Var där med familjen, men nu funderar jag på att dra tillbaka till Sydafrika eller Asien, vill dock helst ha sällskap.