Diskussioner: Reskompis till Malmö

Vill du ut och resa men har ingen att åka med? Här kan du söka och annonsera efter reskompisar till hela världen.
Någon som vill åka med ner till Malmö från Göteborg över helgen? RoadTrip
Sverige Nav1, 21 år, 28 maj 2019
Senaste svar av Nav1 för 24 veckor sedan
0
Hej! Tänkte åka ner till Malmö med två vänner. Vi kommer hyra bil och sedan åka ner till Malmö över helgen, vill du eventuellt hänga på? Vi har plats för 1-2personer till. =)
Runt resa Italien med egen bil sommaren 2015
Sverige Yanlun, 49 år, 5 maj 2015
Senaste svar av Yanlun för 4 år sedan
0
... . Jag högstadiet lärare och min man är lektor på Malmö högskola. Vi bor i Åkarp. Planerar att åka i slutet av juni eller början av juli. men tid och resmål kan vi bestämma tillsammans om ni är intresserade.
Studera till visual merchandiser
Sverige Missmaisa, 28 år, 7 feb. 2015
Senaste svar av Missmaisa för 4 år sedan
0
Okej nu vet jag inte om detta är helt fel tråd, MEN är det någon som har någon plan på att studera till visual merchandiser(butikskommunikatör) antingen här I Sverige(malmö, gbg, sthlm) eller utomlands? :)
Cykla till amsterdam
Sverige Voggan, 26 år, 19 maj 2013
Senaste svar av _theo för 6 år sedan
1
Hej alla reseglada! Jag är en trevligt kille på 21 år som tänkte cykla från Malmö till Amsterdam med start i början på juli/augusti. Låter detta intressant tveka inte att höra av er! ... _Theo: Hej, jag är intresserad! Har du bestämt när du ska börja cykla?
Cykla genom Sverige sommaren 2012!
Sverige Lokesnoke, 28 år, 24 jan. 2012
Senaste svar av Snuggie för 7 år sedan
7
... mycket måste man planera tro? Tänkte börja från Malmö och cykla så långt norr jag och en vän hinner. Känner vi att vi vill fortsätta efter 2-3 veckors äventyr antar jag att vi försöker oss på treriksröset. Åter till planeringen; tar man med tält och hoppas hitta vandrarhem/couchsurfing-host ...
Reskompis i Juli
Sverige Challe77, 41 år, 9 juni 2006
Senaste svar av Misswinniethepooh för 13 år sedan
2
... anderslaurell@yahoo.se Jag är 29 år och bor i Malmö! Mvh Anders Laurell ... Misswinniethepooh: Tjena killar! Hankar gärna på om man vågar ;). Ledig hela sommaren, riktigt ressugen och har ingen att åka med. Helt öppen förslag ang resemål. Maila gärna på mariabrandtster@gmail.com ...