Surfcamps i sommar/höst?

Av Jonnaaa
26 mars 2013 16:19
Visningar: 376
Hej!

Jag har länge velat lära mig surfa och tänkte göra slag i saken under sommaren/hösten.
Jag ska bara vara borta i ungefär två veckor, så det hade varit roligt med sällskap.
Just nu lutar det mot Biarritz eller någon sydort i Frankrike, men är öppen för förslag.

Någon som är sugen att hänga på? :)
/Jonna
30 mars 2013 09:55
hejsan :)
jag är en 20år gammal tjej från Göteborg som går i samma tankar som dig. Har provat på vindsurfing i Sverige några gånger. men hade tyckt de vore spännande att åka utomlands för att prova på surfing. och hade gärna åkt till Frankrike, då jag aldrig vart där och det ligger hyffsat nära :)
När hade du tänkt åka?
Ha de gött o glad påsk!
Klara
Av Jonnaaa
30 mars 2013 22:59
Heej!
Det beror på hur länge man skall vara borta, under högsommaren kan jag inte vara borta mer en en vecka typ (pga jobb), annars är inte två veckor ett problem. Så det är inte bestämt exakt när än.
Hur se dina planer ut? Hur länge vill du vara iväg?

Om du verkligen är intresserad så skriv gärna till min mejl (Logga in för att se e-postadress), så kan vi bekanta oss:)
1 apr. 2013 22:24
Hej! Jag var på ett surfcamp i Biarritz förra sommaren, super kul va det!! Är sjukt sugen på att åka och surfa igen! :) Vad hade du/ni tänkt er lite närmare? / Karin
Av Jonnaaa
2 apr. 2013 07:50
Hej hej!
Okej, vad roligt! Lärde man sig mycket? Är helt nybörjare.. :)
Har inte kommit så långt med planerna än, väntar på schema för sommaren. Men kan komma iväg en vecka under sommaren, men framåt hösten kan jag två veckor.

Mvh Jonna
Av Emmapih
20 maj 2013 20:45
Hejsan!

Har läst lite här från en massa olika som skriver inlägg om surfcamp. Jag är otroligt sugen på att surfa framförallt lära mig surfa för första gången!

Har lite läst både att man kan åka på surfcamp i Portugal och i Frankrike =) Båda ställena verkar hyfsade bra! =) Hade varit skoj att åka ett gäng! Hör gärna av er!
Av Eliiiin
20 maj 2013 22:49
Hej!
Jag är också inne på att åka ner, antingen till portugal eller frankrike, i sommar för att lära mig surfa. Jag tänker mig i mitten av augusti, så vore superkul att åka ner samtidigt. Keep in touch :)
22 maj 2013 15:44
Hej! Jag har vart inne ett bra tag på att åka med Surfakademin ner till Costa Rica och surfa i en eller två veckor. Men det hade vart roligt att kanske åka ner med någon som har har lite koll på. Vore som sagt grymt att lära sig surfa.

Kram
Av Emmapih
30 maj 2013 10:34
Hejsan!

Försöker boka en biljett i slutet av veckan till surfcamp antingen i 1 eller 2 veckor beroende på =) Men det hade varit skoj att vara ett gäng eller någon reskompis som vill hänga med på resan! =)
3 juni 2013 20:58
Kul att så många tänker i samma banor är inne på samma spår själv (: jag har kollat runt en hel del och hade tänkt boka 5-19 juli till Portugal med lapoint , någon som tycker det låter nice? Säg till isåfall!
Av Ssumme
4 juni 2013 18:23
Hallå surfintresserade! Jag ska åka med La Point till Portugal mellan 12-19 juli, åker ensam :) Hör av er om ni ska med samma vecka! :)