Sunny Beach 20 maj 2010

6 apr. 2010 15:51
Visningar: 936
Tjenare vi är 8 pers som ska dra ner till Sunny Beach den 20 maj. Tänkte bara kolla om det var några mer partyfolk som ska ner dit ungefär då? :)
Av Camen
8 apr. 2010 19:42
Jag har varit där och kommer nog förmodligen aldrig att åka tillbaka, tyvärr. =(

Har ni varit där förut?

Annars har jag lite varningsflaggor till er:

Akta er för maten, den smakar ingenting men det är lätt att bli dålig av den. Passa er även för alkoholen, drick inga daiquiris och liknande drinkar då smyger de i skräpsprit som smakar...sk*t. På den mycket populära klubben Las Palmas (ser ut som en skolmatsal) blev vi serverade fotogen.

Vi hade jävla massa otur också. Vill inte skrämma er men vi drog förutom magsjuka på oss nånting annat konstigt. En hel dag låg vi helt utslagna på rummet, vi hade hög feber och var ömma i kroppen, som influensa. Var förjävligt. Sedan råkade vi ut för ett monsunregn som var utan dess like. Efter bara en liten stund hade man vatten upp till knäna och åskan small varannan sekund. helt sick.

Men stranden är fin och vi hade ganska kul på nattklubben Lazur där vi träffade en del roligt folk. =) Så allt var inte skit men jag kommer nog som sagt inte åka tillbaka. Önskar er större tur och mer lycka än vad vi hade. ;)

/Camen