Stränder

28 juni 2013 14:10
Visningar: 1246
Hejsan , jag ska för första gången åka till Kroatien med min flickvänn och ska åka till Zadar. Ville ha lite tips på bra stränder och barer. Såg någon strand Zaton är det långt från zadar ?
Av Desires
28 juni 2013 21:46
Zadar är en trevlig stad, vi bodde där en vecka i oktober. Hade det som utgångspunkt för att att åka till de vackra nationalparkerna Krka, Paklenica och Plitvice. Men det finns en hel del att upptäcka i Zadar också, ( t o m en mindre sandstrand om det är viktigt, fråga där ni bor så får ni veta var de bästa baden ligger).
Kolovare beach verkar vara den mest populära som ligger i Zadar, titta in här http://www.crobeaches.com/en/kolovare-beach-zadar/.

Ta färjorna ut till närbelägna öar som t ex Ugljan eller Kornatiöarna (som ska vara jättefina).

Den häftigaste restaurangen ska vara Arsenal, Trg Tri bunara 1. Förutom restaurang, bar och artistscen finns små boutiquer här. Populäraste stället sommartid (speciellt för det unga folket) är The Garden, Liburnska obala 6. Består av en stor terass uppe på muren, här kan man lysssna på några av världens bästa dj:ar, kanske pga att stället ägs av musikproducenten Nick Colgan och UB40-trummisen James Brown.

Mer tips om Zadar och de fina nationalparkerna här http://www.desires.se/#post51

Googlade på Zaton o fann detta, vad jag förstår ligger denna strand någon mil utanför Zadar. http://www.adriagate.com/sv/strander-kroatien/Stranden-Zaton.aspx
29 juni 2013 14:13
Tack så mycket ska kolla på allt verkar finnas jätte mycket öar och stränder :D