Strand som Khao Lak

Av Sharpen
7 sep. 2010 16:29
Visningar: 677
Någon som kan tipsa om en plats som påminner om Khao Lak-stranden? Vi har varit på Bang Niang-stranden, Ramada Resort, två gånger och älskar läget vid en lång, lugn strand med flera olika restauranger på stranden att välja på. Någon som kan tipsa om en annan plats som också är lugn, men ändå har några restauranger vid stranden, fräscht hotell? Vi planerar att åka ner på juldagen eller annandagen och stanna 2 veckor.

Kan verkligen rekommendera Ramada Resort i Khao Lak. Fantastiskt läge och superfint hotell. Allt man behöver för en skön avkopplande semester. Förra gången gav jag mig och vi åkte tillbaka till samma ställe en gång till, men den här gången ska jag inte ge mig!  Jag ska hitta ett till paradis till på jorden. Behöver er hjälp! : )

Vi behöver inte shopping eller aktiviteter men mysiga strandrestauranger och en långs strand så man kan ut och springa/promenera/kolla solnedgången.

Tack,
Heléne
Av Haikko
7 sep. 2010 16:33
www.greenbeach.de är det bästa vi bott på i Thailand.
Vi tyckte Nang Thong var helt ok, var inte speciellt mycket turister ute på stränderna på dagarna så vi kunde lätt hitta plats för oss själva.
Fanns flera restauranger att välja bland längs stranden sen är det inte långt till huvudgatan i Nang Thong där ni hittar mycket shopping och massa andra restauranger.
Av Sharpen
7 sep. 2010 21:35
Tack! Vet du om det är nära Bang Niang? Det ser jättemysigt ut. Enda haken är att vi tänkte upptäcka någon annan del av Thailand än Khao Lak och ändå hitta en lång, fin och lugn strand. Provade Nai Harn förra året, men det kändes inte så mysigt och var ju så litet.

Funderar på Bang Tao (sunwing), Krabi eller Koh Lanta eller en kombination.

Har du något tips utanför Khao Lak?

Tack!
Heléne
Av Pelle77
7 sep. 2010 23:17
Jag gillade MaeNam på Samui. Riktigt fin strand som var väldigt glesbefolkad under juni (dessutom bra väder då). Bophut är en annan bra rekommendation om ni åker vintertid (betydligt bättre strand då än svensk sommar, då det påverkas mer av lågvattnet då). Fishermans Village har massor av mysiga restauranger! Kolla in Zazen eller Bophut resort and Spa (lite dyrare hotel, men riktigt fina). Eller Bandara.