Sri lanka 27 dec-15 jan

25 nov. 2018 07:49
Visningar: 102
Hallå hallå!

Jag kommer befinna mig i Sri lanka 27 december-15 januari. Någon mer som är där under samma period eller kanske nyligen varit där? Vore trevligt att höra lite vad du gjort eller tänkt göra, tips och alla möjliga tankar. Är du där under samma period kanske man kan träffas, vem vet?

Jag föredrar spontana resor och bokar inte gärna boende/biljetter i förhand då man aldrig vet vad som händer på vägen, kanske ändrar man helt sin resrutt. Jag gillar äventyr och natur men i slutändan är det ändå inte mycket som slår en kall bärs på stranden. Låter det trevligt ? släng iväg ett meddelande!

Ha de gött!
29 nov. 2018 14:56
Hej! Jag åker också till Sri Lanka i mellandagarna. Tänkte vara där i 3-4 och bara åka runt och upptäcka landet helt spontant, så kunde inte ha gjort ditt inlägg bättre själv! Landar du i Colombo den 27de?
Har hört från tjejer som rest ensamma där att man kan få lite jobbig uppmärksamhet så vore trevligt att ha lite sällskap i början tills man lärt känna landet! Mvh Linnea, 23-åring från Norrköping
1 dec. 2018 19:27
Hej!

Åker till Sri Lanka exakt samma datum som du :) Flyger från Oslo. Har bara bokat flyg och brukar boka ett boende i taget när jag reser. Brukar göra en "lös planering" innan jag åker men den ändras beroende på vad som dyker upp. Tänker mig att börja den här resan med stränder längs sydkusten och sen åka inåt landet, området kring Ella (vill vandra upp till Little Adam's peak) och Kandy. Där vill jag åka tåg. Skulle också vilja se Sirigiya. Det är väl det man hinner med på knappt 3 veckor.

Har rest själv tidigare men alltid lyckats få sällskap på delar av resan. Har inte bestämt mig för hur jag vill göra den här resan... Jag vill nog landa lite i mig själv och börja själv, men det skulle vara kul med sällskap när jag ska resa inåt landet. Kan bli tråkigt att gå på trek själv!

Hör av dig om du vill :) Finns på instagram med samma namn som här.