Spanien sommar 2013

4 jan. 2013 17:44
Visningar: 534
Hejhej! Är en glad tjej på 21år som tänkt dra till Spanien i sommar. Tanken är att jag ska plugga spanska en månad i Malaga (men inte bestämt) och sedan kanske stanna en tid för att semestra lite!

Söker en person som kan tänka sig bo ihop om ni också ska till Spanien eller bara någon att umgås med och ha kul :D är äventyrsfull av mig, gillar att gå ut och festa samtidigt som jag älskar att bara hänga vid poolen!

Hör av er om de låter intressant eller om ni har liknande planer :)
/ Alexandra
5 jan. 2013 20:56
Hej! Jag har också tänkt åka ner till Spanien och plugga spanska, men har mest tänkt på Barcelona! :)
Men jag har en kompis som nyss varit i Malaga och hon stormtrivdes, så där hade jag också kunnat resa naturligtvis! Har bara inte planerat något, kollat upp skolor och så.. Men vill jättegärna resa till Spanien ett tag! Det är ett måste för mig i år, verkar så kul :))
6 jan. 2013 20:29
Hej!

Va kul! :) Barcelona låter inte heller fel!
Inte heller planerat så mycket, bara kollat skolor men tror det blir en skola som heter Malaca Instituto i Malaga.. Hade ju vart underbart och tillbringa sommaren där nere! Sol och värme :)

Mvh, Alexandra
Av Emmakl
7 jan. 2013 00:10
Hej!

Jag har själv varit i Malaga/Torremolinos 4 gånger och det är mitt absoluta favorit ställe!
jag är 20 och har precis blivit klar med min bartenderutbildning och skulle verkligen vilja åka ner dit och jobba och bara leva livet! :)
Jag skulle gärna åka ner tillsammans med någon även om man inte har exakt samma planer så är det ju alltid perfekt att ha någon att bo med och självklart umgås med och ha kul också! :)

När har du tänkt åka ungefär? :)

/ Emma
7 jan. 2013 09:18
Ja fast som du säger, värmen i Malaga slår nog allt :) Ska kolla runt lite på deras kurser faktiskt! Sen vill jag nog vara där lite mer än 1 månad, men det gör ju ingenting :)

Och Emma, har du läst spanskkurser i Malaga innan eller på semester? Vilken skola har du i så fall gått på? :)
Då kan du staden perfekt ju, vad kul!

/ Ida
7 jan. 2013 22:28
Hej!
Va kul att du gått bartender utbildning Emma! Har jag vart sugen på att göra också, då hittar man kanske jobb där nere :) Ja självklart kan man det trots olika planer! Det är bara skoj att lära känna nya människor tycker jag :D Datum är inte bestämt men under juni-juli, sen vet jag inte hur länge jag stannar. Har du bestämt något? :)

Och Ida, vilken skola kollar du på då? Och datum? Hade vart kul och hitta någon som ska plugga på samma :)

Mvh, Alexandra
4 mars 2013 00:56
Hej tjejer!
Jag tycker du gör helt rätt!
Jag är också 21 år och ska till Málaga i sommar. Vet inte riktigt vad jag ska göra, semestra, jobba som bartender (jobbat där innan) och plugga lite.
Jag åker till Málaga hela tiden då min pappa är därifrån och jag har en lägenhet där så det är smidigt att åka dit. Kommer och går som jag vill.
Adda mig gärna allihopa på FB om du vill snacka mer (Amanda Vivas Gamhov)! Alltid kul att ha ett svenskt gäng när man är där en sommar :)
4 mars 2013 14:43
Hejhej! Om ni är intresserade av Barcelona rekomenderar jag IS-Barcelona, det är en folkhögskola så kostar ingenting och man har rätt till CSN :) Dom drar igång en nybörjarkurs i mitten av juni, jag gick där förra året i fem månader och trivdes jätte bra! Lärarna är underbara och var skit bra på att lära ut på blandade sätt :) Om man redan kan spanska så finns det en kurs som heter "Spanska i praktiken" där man kombinerar spanska lektioner med att vara ute i arbetslivet. Sedan finns det en annan där man åker iväg några månader och volontär arbetar i Chile efter att ha läst spanska i Barcelona först :)
Spanien är helt underbart, så ni kommer få det hur bra som helst vart ni än åker! :) Lycka till!!
Av 3mmsie
12 mars 2013 16:54
Hej!

Jag funderar på att åka ner till Malaga/Marbella i sommar och försöka hitta ett jobb, vore jättekul att lära känna lite folk innan och kanske ha nån att hänga med där :)

Har förresten pluggat en hel termin hösten 2011 på Malaca Instituto, det är det bästa jag nånsin gjort och rekommenderar verkligen den skolan! Lärarna är superbra och är en helt fantastisk sammanhållning på skolan, så superlätt att lära känna massa folk! :)

/Emma
16 apr. 2013 14:17
jag e intresserad
kan vi höras vid på fb o prata vidare om det här ..
kram