Söker vänner på Bali oktober till december!

19 juli 2016 22:40
Visningar: 97
Hej alla goa!

Jag heter Josefine, är 20 år och bosatt i Stockholm. Just nu jobbar jag jättejättemycket på ett café här i staden för att skramla ihop så mycket pengar jag bara kan för min resa till Bali som jag har bokad. Planet lyfter 10 oktober och hemfärd blir, som det ser ut nu, i början av december. Jag är en mediterande yogi som eftersträvar en vegansk livsstil. Jag älskar att leva och att upptäcka nya saker både i omvärlden, hos mig själv och hos andra. Jag brinner för att inspirera och inspireras.

Mina planer på Bali är att yoga, äta god vegansk mat, upptäcka naturen och bara göra det jag känner för i stunden. Som en liten "retreat-resa" skulle man kunna säga. Nu lutar det åt att jag börjar med en vecka i Canggu och sedan fortsätter mot Ubud och så får jag se var jag hamnar därnäst. Hur som helst, jag söker nu härliga goa medmänniskor som befinner sig på Bali under den här tidsperioden (oktober-december) som man kan ha lite kontakt med och kanske träffa om man råkar befinna sig på samma ställe? Jag tänker att det kan vara skönt att ha någon att bolla med både innan, under och efter resan! Om någon är intresserad så hör av er direkt! Skulle vara sååååå skoj!

Puss och kram!
Av Robiiin
19 juli 2016 23:14
Hej vi är några som ska dit i nov :) hör av dig!
1 aug. 2016 14:28
Hej Josefine!

Jag är också sugen på att dra iväg i höst; Bali,yoga och vacker natur låter därför helt fantastiskt i mina öron! 😄
Kontakta mig gärna på Facebook!

/Camilla Orre
Medlemmen har tagit bort svaret
Av Ronjal
29 aug. 2016 20:16
Hej!
Jag och min kille kommer spendera ca två veckor i Bali från slutet av november till början på desember (datum inte helt spikat än).
Jag är vegan och min kille är näst intill vegan, kommer förmodligen röra oss mellan seminyak, canggu och ubud under tiden vi är där
och är absolut sugna på sällskap :)
31 aug. 2016 18:41
Hej,

Jag är på Bali från den 3-30 Oktober. Hör gärna av dig så kan vi kanske ses :)

/Emma
1 sep. 2016 18:35
Jag vill iväg i oktober till bali, någon månad och eventuellt filippinerna. Vill även till kuta där en massa vänner bor. Skriv på fb om du vill :)

Ellen Ottnargård