Söker tips på vad vi bör besöka med bil i närheten av New York eller Washington.

Av Lina84s
19 apr. 2013 17:27
Visningar: 662
Vi ska åka till USA 2 veckor runt midsommar. Vi har tänkt några dagar i Washington och några i New York. Vi är även sugna på att hyra bil 3-4 dagar för att se och upptäcka något annat.
Har nu senast tittat på Cape Cod som mål. Någon som har tips på saker vi bör göra eller besöka längs vägen eller var det är bra att bo?
Eller har ni tips på någon annan rutt med något vi inte får missa. Ska vi bila lite söder om Washington, eller in i landet istället kanske? Kom med tips och ideer!!
Av Oh_jay
28 apr. 2013 17:53
BRASKLAPP: Vi hade ingen bil, så det här är inte erfarenheter utan drömmar om vad vi skulle ha gjort!

Vi gillade Boston och tror att det kan vara en fin sommarstad, Cape Cod har också en del häftig pilgrimshistoria som vi var sugna på men det var stängt i mars...

Runt Washington skulle jag säga Shenandoha National Park och Colonial Williamsburg (googla). Den ena är vacker natur, den andra är ett Skansen med skådespelare som berättar om USA:s tidiga historia.

Det finns också en snygg bilväg från New York och söderut som går längs kusten, som i sig ska vara vacker och värd att ta lite tid på. Har tyvärr inte vägnumret men den bör gå att hitta. Vi hade mycket glädje av utsikten redan när vi åkte tåg mellan städerna, så vi tänker oss att en bilfärd där med gott om tid att stanna och kolla på amerikanska samhällen skulle vara något att satsa på!

Innåt i landet finns ju Pennsylvania Dutch / Amish områdena men vad vi förstod så var det ganska långtråkigt för när du har sett en by har du sett alltihop, resten är bara åkrar. Då skulle jag nog snarare satsa på the Appalachian Trail som vandring.