Söker sällskap till Norge för jobb!

Av Edejern
8 aug. 2012 13:47
Visningar: 453
Är en 21årig tjej som vill söka mig till vårt grannland i väst för jobb och upplevelser.
Vill gärna ha sällskap då det ofta är lättare med bostad och självklart kul att få lära känna nytt folk! Har själv säsongsjobba två vintrar i våra svenska fjäll och kan lätt tänka mig någon liknande till vintern i Norge. Men vill gärna dra dit redan i höst. Har tittat mycket på Trysil och Hemsedal men kan absolut tänka mig att vara någon annanstans innan skidsäsongen drar igång.
Hör av er, öppen för förslag!
Emma
mail. (Logga in för att se e-postadress)
7 jan. 2013 23:37
Hej Edejern! Mitt namn är Maria och även jag är sjukt sugen på Norge, och varför inte ta två flugor i en smäll och göra det där skidbackarna finns! Jag åker gärna med någon annan då det känns som en trygghet att vara två eller fler och även för att kunna dela ett boende med någon/några. Har du hittat några jobb som verkar intressanta?
Om du är intresserad, maila gärna eller skriv på facebook! (Logga in för att se e-postadress) eller Maria Sundling på facebook :)
14 jan. 2013 21:41
Hej hörrni! Jag har länge haft norge i bakhuvudet, skulle va sjukt kul att ta sig iväg och jobba ett tag och sedan göra en riktig härlig resa någonstans!! Hur går det för er med jobb? Har ni några tips?