Söker sällskap för backpacking genom Sydostasien i Nov/Dec 3-4 mån

Av Robinks
11 juli 2017 19:56
Visningar: 219
Hej alla äventyrare!
Här sitter jag med ett leende och planerar min första backpacking resa till vackra Asien, närmare bestämt att utgå från Bangkok i mitten av November och vidare till Kambodja, flyga till Bali och där utforska närliggande öar.. Där stannar min plan än så länge men många tankar snurrar. (starta längre i Thailand, Malaysia, något annat närliggande land?!)
Jag reser ensam och söker därför någon med liknande tankar att resa med eller möta upp längs vägen, kanske ändras planerna helt men Indonesien är mitt prio.

Vem är jag? 27 år gammal och skulle vilja beskriva mig själv som väldigt impulsiv och sprallig människa som har lätt för att prata och ta kontakt med människor. Jobbat 6 säsonger inom camping och turism tidigare men är nu utbildad reseledare.

Mitt mål med resan är att njuta av livet medans jag kan, jag söker helt enkelt allt från häftiga tempel, en heldag på stranden till utflykter och fester men framför allt att träffa nya människor och knyta ihop härliga minnen!

Fanns det något i denna text som fick din uppmärksamhet? tveka inte att skriva.
Jag finns även på facebook under namnet Robin Kanevad Schüler
23 juli 2017 19:12
Hej på dej med!
Jag har precis avslutat en 4 årig utbildning och jobbat ihop lite stålars för en backpackingresa, är det något du med tänkt dig?
har ingen tidigare erfarenhet av varken Asien eller backpacking ( mer än att jag känner lite folk där nere, som jag träffat via jobb osv) men är sugen på ett äventyr.
Jag är med 27 år fyllda och spontan, trevlig och gillar att prata med allt och alla :).
Jag har tänkt mig några månaders resa, eller tills dess att pengarna tar slut helt enkelt.
Jag kommer vara redo för att resa september/oktober (måste hinna sälja av lite ägodelar nämligen). Hur funkar det med visum och sånt? måste man fixa det innan man åker ner eller går det lika bra på plats?
mvh
Markus
Jag finns med på facebook (men pga brist på internetanslutning på mitt nuvarande jobb ( vilket jag kommer hem från om ca 2 veckor) så är FB jobbigt att få att funka)
Men jag heter iallafall Markus Thornberg där (står med en flerfärgad damvippa i handen, OBS gammal bild där och här märkte jag nu)
Av Robinks
24 juli 2017 09:04
Tjenare Markus! Låter superhärligt, jag har (nog) flyttat fram mitt utresedatum till december pga att jag också måste sälja av prylar och dessutom flytta ut ur min nuvarande bostad. Med det sagt så kan vi ju definitivt mötas upp? :) jag tänker mig också tills pengarna tar slut, räknar ca 3 mån. Vad det gäller visum så behövs det oftast inte men det kan vara petigt att komma in i ett land om man inte har en bokad utresa. Jag funderar på att ansöka om visum för dubbel (60dagar) vistelse i Indonesien men jag har en vecka semester nu och kommer inte kunna planera vidare förrän tidigast nästa helg. Jag addar dig på facebook så hörs vi av här på forumet eller fb framöver? :)
8 aug. 2017 18:17
Hej! Första och enda gången jag backpackat var faktiskt nu i höstas , 2016, 3mån i Filippinerna, Kambodja och Vietnam och fick blodad tand kan man säga 😍😍

Har funderingar på (och om jag får godkänt av jobbet) att ta 3mån i början av 2018 och resa till Indonesien bl.a, vill väldigt.gärna till Bali 😍

Kan ju kanske mötas upp beroende på när ni får åkt och vart :) :)
7 okt. 2017 00:04
Det blev bara jag, men jag möter gärna upp dig, skriver när jag vet var jag kommer vara i januari så fårvi se om våra vägar korsas =)
Av Robinks
11 okt. 2017 09:42
Jag har i dagsläget en biljett till Bangkok 19/11 och planer på att flyga vidare till Kambodja. Pga av oroligheterna nere på Bali ligger dom tankarna på vänt för tillfället men hoppas det ändras. Hembiljett från Kuala Lumpur i Malaysia den 8/1. Allt där emellan är ett spännande frågetecken :) jag ser och är relativt inaktiv på facebook men använder messenger
15 okt. 2017 18:29
Hej. Jag tänkte resa till Thailand också runt den tiden du snackar om. Skriv till mig på facebook, andreas eklund
16 okt. 2017 14:06
Hej det låter superkul! Jag skulle också vilja vara på resande fot så pass länge men tyvärr så är jag tvungen att jobba den 7 januari igen. Jag har tankar på att resa mellan 22 dec till 5 jan i Sydostasien. Möter gärna upp dig någonstans och backpackar runt, iaf i några veckor. :)
Av Robinks
16 okt. 2017 23:30
Hej Victoria. Ja vad roligt, absolut! som sagt det är fortf osäkert vart jag ska ta vägen, har en reskompis som jag ska möta upp i antingen Bangkok alternativt Kambodja. Kanske Indonesien eller Filippinerna efteråt men lämnar det osagt. Vi kan ju hålla kontakten, messenger? Robin Kanevad Schüler :)