Söker ressällskap till Los Angeles v.37-v.38

25 aug. 2014 15:54
Visningar: 144
Då jag aldrig varit till USA och Los Angeles hamnade som topp 1 på önskelistan bestämde jag mig till slut för att boka en resa, då en kompis egentligen skulle ha följt med men tvingades avboka i sista sekund blir det sonika en ensamtripp, Nu är jag väldigt socialt lagd och gillar att knyta nya kontakter så givetvis vore det dubbelt så kul med nån eller flera att resa ihop med istället.

Den här resan blir en kort tripp för min del med endast 11 dagar totalt. Så jag kommer knappast hinna med allt jag vill göra och se, men planen är att hyra en bil och sedan åka runt till Hollywood, Malibu, Venice samt möjligen San Diego beroende på vad allt kommer kosta.
Det blir relativt billigt boende för min del då budgeten är lite stramare den här gången. Förrutom att jag är grymt trevlig som person, har jag stort intresse för vattensporter, har dykcertifikat samt snorklar så fort jag får chansen samt är lite av en gymnörd så det vore kul med nån som gillar att hänga på beachen och hitta på liknande saker. Gillar även att åka runt och se och utforska så mycket som möjligt. Lite party är jag knappast rädd för heller så var inte rädd att höra av dig kille eller tjej.

Utresa: 8 September från Arlanda
Hemresa: 19 September till Arlanda