Söker reskompis under hösten-vintern 2013/2014 i Indien

27 juni 2012 14:25
Visningar: 390
Någon som är sugen på att backpacka i Indien från oktober 2013 och sedan framåt? Hade tänkt börja i Chennai, Bangalore, Mysore mot Kerala för matlaganingskurser och backwaters och sedan längs västkusten och upp till Jaipur för att sedan ta flyget till McLeod Ganj och arbeta som volontär.

Hade helst velat åka nu till hösten, men då jag måste avsluta mitt sista läsår på gymnasiet så måste det bli nästa år. Jag försöker se det från den ljusa sidan och sparar pengar för fullt redan nu. Alla i min umgängeskrets verkar ha andra planer efter gymnasiet och därför letar jag efter reskompisar lite över allt. Vad säger ni? Någon här som blir sugen?

Ålder och kön spelar ingen roll, men skulle föredra om det fanns någon/några i min egen ålder (runt 18 - 25).

Kram.
16 juli 2012 18:07
Hejsan, jag är väldigt sugen.. Har letat efter någon att åka med fram mot hösten/vintern 2013. hur länge vill du vara borta? Och hur länge hade du tänkt åka runt innan du vill börja volontärarbetet?
Du får gärna maila mig om du fortfarande letar efter någon så kan vi prata mer där. (Logga in för att se e-postadress)
Kram:))
7 mars 2013 16:32
Hej hej! Jag letar också efter en reskompis oktober/november 2013. Har ni hittat någon?
Har lite lösa planer på att börja i Delhi och avsluta i Chennai via Rajasthan, Goa, Kerala etc. Mejla mig på (Logga in för att se e-postadress) om det är något som är intressant. Om man inte kan resa ihop hela vägen kanske man kan resa ihop delar utav den? :)

/Martina