Söker reskompis till Sydamerika till våren - slutet januari till början maj 2020!

Av Lavoine
6 nov. 2019 18:22
Visningar: 194
Hola! Jag vill väldigt gärna resa till Sydamerika till våren, och saker och ting börjar falla på plats - förutom någon att resa med! :) Jag har inga direkta planer än så länge, utan är ganska flexibel och planerar gärna ihop med någon. En höjdpunkt vore ju definitivt att besöka Machu Picchu i Peru och Galapagos-öarna. Jag gillar upplevelser, ta det lugnt, hänga på stranden, bestiga berg, äta god mat och träffa spännande människor. Jag skulle också gärna ta en-två veckor i början och plugga spanska någonstans, då jag inte kan spanska sen innan (men försöker lära mig lite på hemmaplan).

Vill du följa med? Jag tänker mig utresa i slutet av januari, och hemresa i början av maj :)
2 dec. 2019 17:41
Hej! Åker till Brasilien den 20:e feb. Jag har likanande drömresemål i Sydamerika som du och är i behov av en resekompis. Hör av dig om du fortfarande letar efter någon att resa med.
Mvh,
Lisa
Av Lavoine
5 dec. 2019 15:20
Hej Lisa! Jag har redan bokat en resa nu med Rosa Bussarna från 31e januari (Brasilien-Peru). Jag behöver vara tillbaka i början av maj för att jobba, så att åka så sent i februari skulle ändå inte ha funkat för mig. Min enda oplanerade vecka är vecka 12, den 15-21e mars, då vill jag till Galapagos-öarna. Om du vill haka på dit vore det väldigt roligt, men jag förstår också om det blir tajt för dig att hinna från Brasilien till Ecuador på så kort tid :) Varma hälsningar // Emma
13 dec. 2019 04:06
Åh helt i min smak haha
Vill verkligen ta en spanska kurs ihop med resan! Har du redan bokat resan?
Av Lavoine
17 dec. 2019 10:17
Citerat från Vartskavi:
Åh helt i min smak haha
Vill verkligen ta en spanska kurs ihop med resan! Har du redan bokat resan?
Hej hej! Som jag skrev ovan till Lisa så har jag redan fixat resan - det blir rundresa med Rosa Bussarna först, språkkurs i Costa Rica sen, och så lite Karibien efter det :)