Söker resekompis till bali/malaysia/filippinerna i början på oktober

Av Fridabl
27 aug. 2016 14:45
Visningar: 203
Hej allihopa!

Jag vill dra iväg på äventyr i bali/malaysia/filippinerna i början på oktober precis som det står i rubriken. Min plan är att bara resa runt lite och magiska platser i 1-2 månader och sedan ska jag vidare till Nya Zeeland. Finns det någon med exakt samma plan vore det ju fantastiskt men annars vore jag jätteglad över sällskap dom första veckorna :)
Det vore kul att resa med någon som gillar att upptäcka platser och se saker som tempel och vattenfall men även gillar saker som vattenplatser och dylikt.
Jag tycker även att det är roligt att gå ut och ta några drinkar några kvällar ibland och socialisera och lära känna nya människor.

Lät detta intressant så får ni gärna höra av er här eller på facebook, Frida Blom heter jag :)
12 sep. 2016 19:40
Hej! Jag tycker detta låter jätteintressant, har nämligen samma planer! Har skivit till dig på fb, kolla gärna och hör av dig :)
/Mvh Denise
25 sep. 2016 11:40
Underbart!!
När tänker du att du åker? Jag är så sugen på bali och någon veckas yoga retreat!! Så mkt stress här hemma i sverige :/
Vill helst åka typ nu :)
26 sep. 2016 15:08
Hej! Jag är på Bali nu och reser med en tjej fram till slutet v månaden. Efter det kommer vi att dela upp oss. Jag är intresserad av att se Lombok i början av månaden och kommer dra till Java i mitten av oktober. Har nämligen en flygbiljett till kuala lumpur den 19/10 :) Jag med är intresserad av att se Malaysia för att sedan åka till Filippinerna.

Likt dig uppskattar jag äventyr och har ett väldigt stort intresse för naturen och säger väldigt sällan nej till att hänga på en härlig bar. Om något av detta intresserar dig hör av dig :). Min Facebook är Kristina cvetanoska.

Lycka till med allt och njut av din resa, Bali är underbart :)
Medlemmen har tagit bort svaret
8 okt. 2016 16:58
hej jag kommer befinna mig i Asien ifrån sista oktober! vad har du för resplan? mvh Ida :)