Söker resekompis sommaren 2019!

7 jan. 2019 15:32
Visningar: 425
Hej!
Jag heter Sara och är 20 år. Jag letar efter en glad tjej i ungefär samma ålder som är sugen på att resa sommaren 2019. Jag är ute efter att resa runt och upptäcka samt få lite tid för att andas ut, så hoppas hitta någon som vill göra detsamma. Jag är just nu mest sugen på att resa i sydost-Asien, men är rätt öppen när det kommer till destinationer. Hör av dig om det låter som en resa du vill dela med mig så kan vi lära känna varandra bättre :)
14 jan. 2019 11:11
Hej! Jag är inne på precis samma tankar som dig! Reste i Asien 2,5 månad i somras men vill verkligen tillbaka igen! Jag tänker mig främst Indonesien (min favorit), Vietnam och Kambodja, men är öppet för annat också. Vore sååå roligt att komma iväg!

Kort om mig: Ida, 21 år. Bor i Örebro och pluggar till psykolog. Gillar full fart och hittar gärna på så mycket som möjligt under resan! Allt från att dyka, surfa, festa, sola och bada, besöka vattenfall osv... Är inte ett dugg kräsen gällande ex boende, satsar hellre på upplevelserna :)

Hör jättegärna av dig, heter idagrave på instagram och Ida Gravé på fb! :)
18 feb. 2019 23:15
Hej Sara! Jag gillar din idé och är också sugen på en liknande resa. Är inte helt hundra på vilka destinationer jag vill åka till men det tror jag vi kan diskutera tillsammans. Kontakta mig gärna på facebook (Robyn van Dam) eller instagram (robyn_vandam) om du fortfarande söker resekompisar! Kram :)
18 mars 2019 12:51
Hej!
Jag tänker samma som dig. Pluggar till sjuksköterska och behöver ett riktigt break under sommarlovet! Har inga direkta planer mer än att åka i slutet av maj/början av juni och stanna till mitten av augusti. Jag tänkte tänkt Thailand, Malaysia, indonesien och kanske filippinerna om tiden finns. Men det är verkligen inget som är hugget i sten.

Jag som person är enkel att umgås med, har rest runt tidigare i Asien men får inte nog. Älskar att träffa nya människor, hitta på nya saker, käka på roliga ställen och skratta åt hur dåligt man bor under resans gång, haha! Är även ett stort fan av att dyka!

Tycker du att detta låter kul, hör av dig så pratar vi mer!

Må bäst!
5 apr. 2019 20:35
Hej!

Jag är 24 år och bor i Umeå och också jättesugen på att ta en paus i plugget och resa iväg under sommaren! Jag är främst intresserad av att åka till Bali men Vietnam, Kambodja, Filippinerna och Laos är också intressant :)
Av Ellensb
16 maj 2019 18:52
Hej! Låter superkul och jag har haft detta i tankarna i 2år ungefär men aldrig kommit till skott. Är 20 år och behöver allmänt en paus och se en nya platser och uppleva nya äventyr. Hör gärna av dig och om fler är i samma banor så kanske man kan skapa nån gruppchatt :)
Av Malinsk
17 maj 2019 22:04
Hej!
Jag är också intresserad! Min plan är att åka till bali i början av juni och stanna där ett tag, så jag möts gärna upp där eller hakar på och reser vidare någon annanstans efter det! Hojta till om det låter intressant! :)