Söker en resekompis till Australien/Nya Zeeland 2014

5 feb. 2014 19:26
Visningar: 1058
Hallå!
Jag är en nittonårig tjej som för tillfället jobbar och står i, men som mycket hellre skulle velat bege sig mot varmare breddgrader.
Har planer på att ta mitt pick och pack till Göteborg och plugga i framtiden, men vill gärna vara med om ett och annat äventyr innan dess.
Min familj står mig varmt om hjärtat samt träning, resa, festa, umgås med mina vänner och matlagning. Jag skulle beskrivas som en glad, social, framåt och spontan tjej.

Jag är väldigt sugen på att bege mig mot Australien samt Nya Zeeland i oktober 2014 och letar därför efter en likasinnad resekompis. Under resan vill jag ta del av landets kultur, testa på nya saker som t.ex. dykning och hoppa fallskärm, festa samt sola och bada.

Jag tänkte antingen ansöka om ett travel visum för att uppleva landet genom att bara resa i ca 2 månader. Eller genom ett work and travel visum så att man har möjlighet att jobba sig igenom Australien.

Hör gärna av er om ni är sugna på att ge er iväg på ett liknande äventyr!
7 feb. 2014 00:02
Hej!
Jag har planer på allt möjligt, och australien är högst upp på todo listan!
Jag är inne i samma spår som dig, antingen åka och resa runt eller resa och jobba samtidigt - det skulle vara sjukt kul!!

Är det oktober som gäller? :)

Jag är en glad och positiv, aktiv och spontan tjej, känns som att vi har många likheter!
Hör gärna av dig om det låter intressant!

/ Emma
Medlemmen har tagit bort svaret
Av Madow
8 feb. 2014 18:21
Hej! Jag har liknande planer. skulle nästan vilja se allt i världen men man måste ju börja någonstans. Skulle också vara sugen på att resa och jobba eller bara resa. Just nu är jag arbetssökande då jag sa upp mig och flytta. men i framtiden vill jag flytta till Göteborg antingen jobba eller plugga.

Jag är en glad och impulsiv tjej som gillar allt roligt.
9 feb. 2014 00:03
Härligt med norrländska! Själv är jag en trogen östgöte som lika så har planer för götet i framtiden :)

När har ni planer på att åka till Australien eller när skulle det vara aktuellt kanske jag ska skriva?
Jag har (om det inte blir ändrade planer) tänkt att åka efter sommaren - augusti ca, för att hinna tjäna ihop lite cash! Har andra resplaner innan sommaren som suger åt sig det mesta av kontot.

Australien har alltid sått högst upp på lisan, att utforska alla dess vyer och inte minst att besöka sydney och bondi beach (med alla snygga livvakter.. )

Ha en jätte bra dag, eller kväll för den delen :D
Medlemmen har tagit bort svaret
Medlemmen har tagit bort svaret
Av Klarre
10 feb. 2014 14:37
Hej tjejer!
Även jag är väldigt sugen på att åka iväg till Australien och känner mig väldigt likasinnade med er!
19 år från uppsala men bor i stockholm nu. Jobbar väldigt mycket nu och funderat på att dra strax efter sommaren. Är social och älskar att träffa nya människor och pröva på nya saker men även att bara ta det lugnt på en strand. :)
10 feb. 2014 21:19
Gud så skoj att alla är så taggade! Jag tänkte åka i augusti/september på grund av sommarjobb, men jag kan åka lite när som efter sommarn :)

Ni får mer än gärna lägga till mig på fejan (Josephine Karlsson) så kan vi göra en liten grupp för dem som är sugna på att ge sig iväg på äventyr!

Kram
11 feb. 2014 15:18
Hej! Jag är också sugen på Australien och Nya Zeeland i höst men har ingen kompis att åka med.
Jag är en nittonårig tjej från Sundsvall som har en positiv inställning till det mesta! Jag är en spontan person som älskar att testa på nya saker och träffa nya människor.
Jag är sugen på att se mer av världen innan jag bestämmer mig för vad jag vill göra i framtiden.
Just nu planerar jag att flytta till min pappa i Norge för att jobba och tjäna ihop pengar. Blir väl förmodligen där över sommaren.
Hör gärna av er!
/ Hanna
Medlemmen har tagit bort svaret
Av Klarre
12 mars 2014 17:39
Har det blivit av med någon fb grupp? :)
Medlemmen har tagit bort svaret
13 mars 2014 09:58
Hejhej! Jag är en snart 21-årig tjej som också planerat att semestra i Australien och kanske jobba där till hösten. Vill gärna bege mig till Nya Zeeland också när man ändå är där.

Har ni plats för en till?
Medlemmen har tagit bort svaret
Av Briitta
13 mars 2014 21:34
Hej :) är en tjej på tjugo år från Stockholm, har planer på att åka till Australien, men mitt resesällskap fick förhinder, vill uppleva så mycket som det bara går i Australien, ev nya Zeeland.

Får man hoppa in i eran grupp :)
Medlemmen har tagit bort svaret
19 mars 2014 14:05
Hejsan!
Är även jag väldigt intresserad av att upptäcka och resa runt i Australien. Skulle också vilja vara med i fb gruppen, låter som en toppen idé för att kunna upptäcka världen tillsammans :)
19 mars 2014 15:05
Hejhej!
Jag är en 21-årig tjej från Malmö som också har planer på att åka till Australien i höst. Tanken är att jobba och resa runt och uppleva så mycket som möjligt. Hade varit kul att lära känna er och börja planera resan ihop, så är också gärna med i er grupp på fb :)
Medlemmen har tagit bort svaret
19 mars 2014 16:10
Sökte på det nu men kom upp så himla många olika som alla heter Australien 2014, la även till tre utropstecken men det kom inte fram någon grupp med endast 6 medlemmar, hmm.. :o
Medlemmen har tagit bort svaret
Av Marinao
20 mars 2014 22:31
Jag skickade en friend request till dig nu Malin, så får du hemskt gärna lägga till mig i gruppen också 8-)
24 mars 2014 10:47
Hejhej! :)
Låter som ni har samma mål som mig, även jag vill åka iväg till Australien! :)
Får man gå med i eran grupp? :)
5 apr. 2014 01:13
Hej vill också åka och resa till hösten/ vintern -14. Drömresan skulle vara australien, nya zeeland för att sedan avsluta i asien. Vad har ni tänkt för sorts resa och hur långt har ni kommit med planeringen?
7 apr. 2014 11:51
Hej!
Jag sitter i samma båt! Är 20 år och bor i Skövde. Kan ni lägga till mig i Facebook gruppen? Amanda Svärd heter jag :)
Av Ericalf
8 apr. 2014 19:46
Hej!
Har också börjat planera en sådan resa till hösten 2014, hade varit super kul att höra vad ni har tänkt göra och planerat. Jag har tänkt göra denna resan själv men hade varit otroligt roligt att göra det med andra som även vill samma resa som mig! om det finns möjlighet hade det varit super att kunna vara med i gruppen, jag heter Erica Lundberg Freiding på FB :)
Medlemmen har tagit bort svaret
Av Tova1
10 apr. 2014 10:46
Hej tjejer! Jag vill också med till Australien! 20 åring från Örebro-hållet, jobbar och sliter nu men vill ut och uppleva annat. Planer på att plugga om något år men innan dess vill jag ut i världen. Lägg gärna till mig på facebook om ni vill, jag har även skickat förfrågan om att få vara med i australien-gruppen så ni kanske ser mig där snart! :)

Tova Gullstrand heter jag på facebook.

Hej så länge!
7 maj 2014 13:44
Även jag är sugen på australien till hösten :) finns det plats för en till? :)
10 maj 2014 22:27
Hej Tjejer!

Vad kul med så många som verkar ha liknande planer som jag! Jag har inte planerat min resa alls utan har mer tänkt i stora drag vad jag vill göra och tänkte försöka vara lite spontan!

Jag har bokat biljett från Stockholm till Sydney den 12 Oktober och har som plan att bostätta mig där i ett par månader för att jobba, dyka, surfa, festa och bara leva livet till max för att sedan fortsätta min resa till andra destinationer i Australien och även Nya Zeeland och kanske Asien eller vad jag känner lockar.

... Får man bli inbjuden i er facebook grupp om så kanske vi är ett gäng som kan mötas upp då jag också reser ensam? :) Jag heter Caroline Stensved på facebook, så bjud gärna med mig eller adda och skriv till mig om ni är intresserade av en liknande resa och ett ressällskap!

//Caroline
11 maj 2014 01:58
Hallå folket! har även jag som alla andra en plan att åka ner i oktober! är en grabb från göteborgsområdet som är spontan o väldigt glad! om de finns på kartan att ta med en kille så lägg gärna till mig oxå! hade tänkt stanna ungefär 2 månader och vill även uppleva Nya Zeeland! lägg till mig här eller skicka ett meddelande. Facebook funkar även det! hare gött så länge så hoppas jag på kontakt!

ciao!

Facebook: www.facebook.com/marcuseliassonSTR
18 maj 2014 12:44
Hejsan! Sofia heter jag, är en 20-årig tjej från malmö. Jag är också sjukt taggad på att åka iväg till hösten, skulle man kunna få gå med i er fb-grupp? :)
Av Timmyle
19 maj 2014 19:17
Tjena!

Är en kille på 23 år som är som jobbar för tillfället. Är sugen på att resa till NZ och Australien, även kanske USA efteråt. Men nu är de så att jag har ingen att åka med.
Har tänkt att åka till NZ den 10 augusti och stanna i 3 veckor och sedan till Sydney för att göra en roadtrip till Cairns med en massa festande och upplevelser i 1 månad. Skulle vara kul o få kontakt med någon/några som åker ungefär samtidigt!
21 maj 2014 16:52
Hejsan!
Jag är en glad tjej på 20 år från Falun. Jag är också väldigt sugen på att åka till Australien i höst, och de skulle vara superkul att åka tillsammans med några fler!
Lägg gärna till mig i facebook-gruppen.
Jag heter Caroline Eriksson och har samma bild som här! :)
24 maj 2014 13:47
Hejhej! :D

Blev så glad av att läsa denna tråd och upptäcka att de fanns så många fler med liknade resetankar som jag! :D ni får jättegärna lägga till mig i fbgruppen om de finns plats? :)
Jag heter Julia Andersson, är 23 år. Har samma bild på fb som här.
24 maj 2014 19:43
Hej folket! Jag är en 21-årig tjej bosatt i Göteborg. Har varit så jäkla sugen på att resa till Australien men har ingen att resa med, får man vara med i facebook-gruppen också kanske? Hehe. Hade tänkt att åka i början av augusti kanske, från Queensland till Caims. Någon som tänkt samma?
26 maj 2014 11:20
Hejsan! :) Julia heter jag, vill ut och åka i sept! Finns Facebook gruppen kvar?
31 maj 2014 20:51
Hallå!
Har också tankar på att dra dit till hösten och skulle ju vara toppen att ha några sköna att hänga med! :) Hittar ej heller facebook-grupp, så om det finns plats för en till själ så får någon gärna lägga till mig :)
Av Anthon
1 juni 2014 08:25
Hej! I höst ska jag iväg på en liknande trip till australien :) Resa runt och uppleva allt möjligt. Tyvärr har inga polare pengar eller tid då de flesta redan börjat plugga. Skulle vara jätte kul att dra iväg med ett blandat gäng med tjejer o killar. 20 år och heter Anthon Larshammar på facebook, folk som är sugna på en sådan resa lägg gärna till mig :
Av Briitta
1 juni 2014 10:41
Hej allihop, fick reda på att det fanns fler grupper på Facebook, en som tydligen hade fler medlemmar och hette Australien hösten, skulle man kunna få vara med i den också :D
2 juni 2014 00:44
Hej! Jag är sugen på att dra tillbaka till australien i höst! Jag tänkte åka runt oktober/november då sommaren börjar där. Är lite för kallt innan för min smak. Jag är gärna med i en facebookgrupp om ni har någon (?) och pratar mer om resan med er:) jag tänkte vara borta ett tag och resa runt, festa, jobba, träffa nya människor & njuta av livet! Ju fler på resan de är, desto roligare tycker jag i alla fall :) caroline erlandsson heter jag på fb . Hör gärna av er!
3 juni 2014 08:17
Hej! jag såg ditt inlägg om australien! De låter precis så som jag skulle vilja förklara mitt mål med resan! Jag har oxå tänkt åka till australien i höst, vid oktober /november. Har ni bokat någonting än? Finns det något fbgrupp jag kan få haka på? Skulle vara superroligt att åka ett gäng.
jag är en glad,roligt, framåtriktad person som gillar att träffa nya människor. Är så otroligt sugen på att åka tillbaka till australien och upptäcka mer!
heter caroline erlandsson på fb om ni har plats för en till i era planer! Hör gärna av er i sånt fall.

Mvh caroline

Citerat från Finekarlsson:
Hallå!
Jag är en nittonårig tjej som för tillfället jobbar och står i, men som mycket hellre skulle velat bege sig mot varmare breddgrader.
Har planer på att ta mitt pick och pack till Göteborg och plugga i framtiden, men vill gärna vara med om ett och annat äventyr innan dess.
Min familj står mig varmt om hjärtat samt träning, resa, festa, umgås med mina vänner och matlagning. Jag skulle beskrivas som en glad, social, framåt och spontan tjej.

Jag är väldigt sugen på att bege mig mot Australien samt Nya Zeeland i oktober 2014 och letar därför efter en likasinnad resekompis. Under resan vill jag ta del av landets kultur, testa på nya saker som t.ex. dykning och hoppa fallskärm, festa samt sola och bada.

Jag tänkte antingen ansöka om ett travel visum för att uppleva landet genom att bara resa i ca 2 månader. Eller genom ett work and travel visum så att man har möjlighet att jobba sig igenom Australien.

Hör gärna av er om ni är sugna på att ge er iväg på ett liknande äventyr!
3 juni 2014 13:01
hejhej!

Glad och positiv tjej från Borlänge här, som även jag söker lite äventyr i tillvaron innan studier och jobb tar överhanden!
Nya Zeeland och Australien är drömmen, finns det möjligtvis plats kvar i fb-gruppen?