Söker backpackerpolare Indien april-maj 2014

21 jan. 2014 17:53
Visningar: 260
Hej!
Som rubriken lyder. Jag kommer starta i södra Indien, i Chennai eller Bangalore, då det är där mitt volontärprojekt är. Se min profil för mer utförlig info :)
2 feb. 2014 21:26
Hej!
underbart! INDIEN! har jag velat åka till länge och då speciellt Goa, har inte så bra koll på vad som finns att göra där nere men läste bland annat shantaram för inte så länge sedan och blev helt såld.
meditation och yoga det lät härligt, tror nog att med dina kunskaper och min allmänna glädje till både det ena och det andra kan göra denna resa till något minnesvärt.
kan även tänka mig att du har en hel del intressanta/lärorika saker att dela med dig av när det gäller upplevelser och annat efter volentärsprojektet.
MvH
Markus
16 feb. 2014 12:23
Hej här hoppar jag in i er diskussion. Jag vill ju nämligen jätte gärna till Indien nu någon gång mellan 14-20 april. Jag måste träffa en vän i Bangalore och min kille i Goa. Jag har reset i Indien 2 gånger förut.

Mitt senaste inlägg ;

Indien under påsklovet! ( 14-20 april ) Bangalore och Goa

"Häng med mig och upplev Indien på nära håll. Jag har nämligen en vän och en kille där som jag vill ta och besöka. Vilket gör att vi kan få en liten egen guidad tur i Indien. Jag är en mycket trevlig och förstående ung tjej. Älskar äventyr och de exotiska mystiska Indien."

Mvh Ulrika
18 feb. 2014 10:03
Hej, jag ar nu i Chennai. Under april manad ar jag endast ledig pa helgerna. Vi kanske kan ses i Goa? Vilka datum ar det?